Opšte informacije o letovalištu

Nikiana – Na 9km od glavnog grada Lefkasa i 4km od Ligije, kada nastavite ka Nidriju, u podnožju planine Skaros, nailazite na malo mesto pod imenom Nikiana.

Nikiana je simpatično ribarsko mesto, sve popularnije poslednjih godina, ali i dalje pogodno samo za turiste koji vole veoma miran odmor. Sastoji se iz jedne ulice uz magistralu gde ima nekoliko prodavnica i jedan restoran i male luke sa velikim brojem jedrilica, kao i nekoliko restorana i kafića. Plaža je uža i šljunkovita (krupan šljunak) i može odlično poslužiti tokom letovanja, ali svakako nije plaža zbog koje se dolazi na Lefkadu. More je čisto, ali nije tirkizno kao na zapadnoj obali. Iz Nikiane postoje autobuske linije ka svim delovima Lefkade, a postoje i izletnički brodići ka ostrvima Skorpios i Meganisi.

Čak i ukoliko ne volite miran odmor, a smešteni ste u Nikiani možete se lepo provesti tako što ćete obilaziti lepe plaže i mesta u okolini.

Glavni grad Lefkas je zaista pun sadržaja i atrakcija za turiste, a nalazi se na samo 10-ak minuta vožnje od Nikiane. U njemu možete uživati u večernjim šetnjama uz more, po pešačkoj zoni ili u šopingu, večerati u nekom mnogobrojnih restorana i tradicionalnih taverni i uživati u bogatom noćnom životu.

Lokacija letovališta Nikiana – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)