Hotel Alexandros Palace

Hotel Alexandros Palace, Ouranopolis, Atos, Halkidiki, Grčka letovanje 2024. Hotel Alexandros Palace je smešten na zelenilom bogatoj padini kraj...

Hotel Alexandros Palace, Uranopolis, Atos, Halkidiki, Grčka

Opšte informacije o letovalištu

Ouranopolis (”nebeski grad”) je grad koji spaja Svetu Goru sa preostalom Grčkom, nalazi se 120 km od Soluna.
Velikodušno nagrađuje svakog posetioca svojim prirodnim lepotama, skladno kombinujući planinu i more. Ovo slikovito selo sa malenom ribarskom lukom predstavlja kapiju kroz koju se ulazi u nazavisnu državu Svete Gore.

To je primorje Atosa koja pruža mogućnosti za odmor i mir.
Karakteristika Ouranopolisa je mir koji će pružiti odmor svim turistima.
Počnite dan tradicionalnim doručkom na plaži, a možete i u nekom od restorana pored mora.
Prošetajte Ouranopolisom, gde će Vas ljubazni domaćini pozdravljati osmesima i osećati se kao kod kuće.
U večernjim satima možete otići u neki od prelepih restorana i Ouzo barova, gde možete čuti stare grčke pesme u izvođenju lokalnih pevača.
Ouranopolis je poznat po nebesko plavoj vodi i očaravajućim plažama. Natuknuta priroda, prijatna atmosfera, kristalno čisto more, čine Ouranopolis očaravajućim mestom za pravi odmor.

Za kupanja, zavisno od raspoloženja možete izabrati čiste gradske plaže ili male tihe uvale.
Takođe možete uzeti mali čamac iz gradske luke i uputiti se do jednog od pet nenaseljenih ostrva koji se nalaze u blizini.
Pogled na panoramu Ouranopolisa i Singitakos zaliv Svete Gore i obrise vrhova planine Atos u rnoj jutarnjoj izmaglici, ispuniće Vas spokojstvom.
Promenada sa kafeima i restoranima prelepo je mesto da lagano provedete ostatak dana posmatrajući čarobni svet oko Vas.

Lokacija letovališta Ouranopolis – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)