Opšte informacije o letovalištu

Pefkari je malo mesto na jugu ostrva. Nalazi se između Limenarije i Potosa, s tim što je od Limenarije udaljeno 3km, a od Potosa nešto manje od jednog kilometra.  Mesto ima istoimenu plažu, Pefkari Beach duž koje se pruža red hotela i vila sa apartmanima. Pefkari se sastoji iz samo jedne ulice uz more. Osim hotela i vila, mesto ima i nekoliko restorana, jedan kafić i dragstor sa osnovnim namirnicama koji se nalazi u sklopu kampa.

Plaža je nosilac plave zastavice i sastoji se iz dva dela. Oba su peščana i šljunkovita na obali, a u vodi ima pesčanih, ali i kamenitih delova.

Na plaži postoji veliki izbor vodenih sportova, a možete koristiti i usluge ronilačkih klubova.

Plaža je uređena, sa ležaljkama, suncobranima, tuševima i kabinama za presvlačenje.

Pefkari je na svega desetak minuta hoda od Potosa. Mogao bi biti dobar izbor za sve koji žele biti stancionirani na mirnom mestu, tik uz lepu plažu, a da opet budu blizu atraktivnih sadržaja za turiste koji su u Potosu.

Pefkari je odličan kao baza za obilazak ostrva, jer je veoma blizu lepih plaža na jugu ostrva (Psili Ammos, San Antonio, Roso Gremos, Notos, Trypiti).

Lokacija letovališta – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)