Opšte informacije o letovalištu

Porto Heli – je malo turističko mesto na istočnoj obali poluostrva Argolide. Destinacija je vrlo poznata među stranim turistima. Tokom cele sezone može se videti veliki broj luksuznih plovila usidrenih u luci. Plaža je šljunkovita, sa postepenim ulaskom u vodu, koja je dosta čista. Ima dovoljno zelenila. Mesto ima veliki broj uslužnih objekata, kafića, prodavnica. Porto Heli ima dovoljan broj luksuznih hotela koji mogu ugostiti kako parove, tako i porodice sa decom.

Lokacija letovališta Porto Heli – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)