Hotel Xenios Dolphin Beach Possidi

Hotel Xenios Dolphin Beach, Possidi, Kasandra, Halkidiki, Grčka letovanje 2024. Hotel Xenios Dolphin Beach smešten je u mestu Possidi, na 30 m od...
HB već od 5.500rsd dnevno

Xenios Dolphin Beach 4*, Possidi, Kasandra, Halkidiki, Grčka

Opšte informacije o letovalištu

Posidi je malo mesto na jugozapadnoj obali Kasandre. Od Soluna je udaljeno oko 100km.

Posidi je namenski izgrađeno turističko mesto, ušuškano u visoka brda i zelenilo. U pitanju je malo mesto i od sadržaja ima jedan supermarket, apoteku, nekoliko prodavnica, mesaru, nekoliko taverni, restorana i kafe barova. U sklopu supermarketa koji se nalazi na ulazu u mesto, nalazi se i pekara. Duž plaže pruža se odlično uređeno šetalište.

Posidi ima veliki broj tradicionalnih taverni i kafića sa predivno uređenim baštama koje imaju direktan pogled na more.

Gradska plaža je uska i dugačka, organizovana i proteže se sve do čuvenog rta odnosno peščanog spruda koji zalazi duboko u more (Possidi Cape). Sa obe strane rta su plaže, sa jedne je već pomenuta gradska plaža, a sa druge jedna od najlepših plaža na Kasandri – Egeopelagitika.

Lokacija letovališta Posidi – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)