Opšte informacije o letovalištu

Potos je divno primorsko mesto na južnoj strani ostrva Tasos, 45 kilometara od grada Tasosa i 28 kilometara od luke Skala Prinos.
Tokom leta ovo mesto je vrlo popularna destinacija za odmor među turistima, posebno onim mlađim. Naročito velika gužva je u julu i avgustu, kada su škole i univerziteti zatvoreni. Mlade porodice takođe dolaze da uživaju ovde. Uske ulice su pune prodavnica i snack barova, dok je vožnja automobila i motocikala ograničena na samo nekoliko puteva u gradu. Nakon dugog dana na plaži, turisti popune ulice i šetališta da kupuju i da traže mesto gde će se opustiti i uživati uz piće ili biti na žurci do duboko u noć.
Grad se nalazi pored veoma duge i peščane plaže. Voda je kristalno čista i fantastična za kupanje i sportove na vodi. Uz deo plaže pored luke ćete naći lanac kafića, barova, restorana, poslastičarnica i noćnih klubova. Tu je veoma živo i u toku dana, a posebno tokom noći. Dok šetate ovuda čućete muziku svih žanrova, i lako možete odlučili koje mesto Vam najviše odgovara da sednete i popijete piće ili da uživate u predivnom pogledu na Svetu Goru kada je vedar dan. Iz kafića se takođe služi i direktno na plaži, gde možete da sedite i da koristite njihove ležaljke i suncobrane za malu naknadu.
Noću je ovo područje veoma glasno i puno boja, i uglavnom su velike gužve. Mladi ljudi ovde uživaju uz bučne aktivnosti. Oni posećuju Potos svake godine iznova, da uživaju u najboljim žurkama koje ostrvo Tasos nudi.

Lokacija letovališta Potos – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)