Istanbul Uskrs 1 Maj
Destinacija: Istanbul, proleće 2021, Turska
Cena: Program je u pripremi

ISTANBUL 
*autobusom*
2022. god
2 noćenja sa doručkom

PROGRAM JE U PRIPREMI

Opšte informacije o programu – Istanbul 2022.

 

PRVI DAN: NIŠ-ISTANBUL

Polazak iz Niša u 17h sa parkinga kod „Roda“ centra. Vožnja autobusom ili minibusom autoputem preko Dimitrovgrada, Sofije, Plovdiva, Svilengrada i Jedrena do Istanbula sa kraćim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti.

DRUGI DAN: ISTANBUL

Dolazak u Istanbul u prepodnevnim satima. Odlazak u panoramsko razgledanje grada autobusom. Staro Gradsko jezero, Ataturk bulevar, Valensov akvadukt, Džamija Sulejmana Veličanstvenog “Sulejmanija”, Zlatni Rog, Džamija Mehmed Paše Sokolovića, “Pera Palace” hotel, Trg Taksim, Bešiktaš, Dolmabahče Palata – poslednje sedište sultana. Odlazak na Čamlidžu, brdo iznad Istanbula koje se nalazi na azijskoj strani grada i sa koje se pruža predivan pogled na ceo grad. Slobodno vreme za čaj ili kafu u prelepim restoranima na Čamlidži. Polazak ka hotelu. Smeštaj. Slobodno vreme za šoping i prvo upoznavanje sa gradom. Noćenje.

TREĆI DAN: ISTANBUL

–  Doručak. Slobodan dan u Istanbulu za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak do Vaseljenske Patrijaršije koja se nalazi u delu grada Fener. Nakon obilaska odlazak na krstarenje Bosforom u pratnji lokalnog vodiča. Tokom krstarenja gledamo znamenitosti kao što su: Zlatni Rog, Galata most, Sulejmanija Džamija, Dolmabahče Palata, Bešiktaš,Ortokoj kvart. Po završetku krstarenja odlazak do Dolmabahče Palate. Obilazak palate sa vodičem. Po završetku obilaska povratak u hotel, a ko želi može da ostane na trgu Taksim koji se nalazi u novom evropskom delu Istanbula. Ovde je i  pešačka zona – ulica Istiklal sa poznatim radnjama, restoranima i Galata Kula sa koje se pruža pogled na Zlatni Rog i Bosfor. Slobodno vreme za šoping i šetnju u ovom delu grada. Individualni povratak u hotel. Uveče fakultativni odlazak u restoran na večeru uz bogat program (Tursko veče). Noćenje.

ČETVRTI DAN: ISTANBUL

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni program. Preporučujemo da sa nama krenete u obilazak istorijskih znamenitosti u samom srcu grada. Krenućemo od Aja Sofije, nekada najveće crkve na svetu, koja je kasnije bila džamija, a danas je muzej. Zatim idemo preko antičkog hipodroma do Sultanahmetove džamije (Plava džamija), a onda idemo i do Topkapi palate, koja je nekada bile sedište Otomanskih vladara. Slobodno vreme za individualni obilazak Kapali Čaršije i istorijskog dela Istanbula Aksaray. Polazak za Niš oko 19h.

PETI DAN: ISTANBUL- NIŠ
Dolazak u Niš u ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

 

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI:  RSD

 

– Doplata za 1/1 sobu RSD
– Deca d 2 do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe plaćaju RSD, imaju sedište u autobusu i pomoćni ležaj u 1/2 sobi.

 

U CENU JE URAČUNATO:
– Vanlinijski prevoz autobusom na datoj relaciji, audio-video opremljenosti, bez obuhvaćenih usluga pića I hrane I drugih usluga tokom putovanja.
– Smeštaj u Hotelu sa 3*, na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto) u 1/2  i 1/2 +1 sobama. Panoramsko razgledanje grada prvog dana.
– Troškovi organizacije i vođstvo puta.

U CENU NIJE URAČUNATO:
–  Međunarodno zdravstveno osiguranje koje nije obavezno, ali ga organizator preporučuje, u ovom slučaju “GENERALI”..
–  Ostali troškovi koji nisu predviđeni programom.
–  Fakultativni izleti.
– Doplate za transfer iz drugih gradova do Niša.
(Beograd 3.000 rsd / Batočina, Bor, Zaječar, Knjaževac 2.400 rsd / Paraćin, Ćuprija, Jagodina 2.000 rsd, Prokuplje 1.800 rsd)

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:
Obilazak Topkapi Palate, Aja Sofije, Plave Džamije i Antičkog Hipodroma (minimum 20 osoba) = 45€
Izlet podrazumeva šetnju od hotela do muzeja, uslugu vodiča na srpskom jeziku i slušalice.
Krstarenje Bosforom – ( minimum 20 osoba ) = 20€
Izlet podrazumeva transfer od hotela do luke i vožnju brodom po Bosforu gde se razgleda Istanbul uz tumačenje svih znamenitosti od strane lokalnog vodiča na srpskom jeziku.
Obilazak Dolmabahče palate – (minimum 20 osoba ) – 25€
Izlet podrazumeva povratni transfer od hotela do palate i uslugu vodiča na srpskom jeziku i slušalice.
Tursko veče u restoranu “Gar” – 30€, uključena je večera, 2 pića, odgovarajući zabavni program.

Način plaćanja:
– 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre puta.
– 40% prilikom rezrevacije, ostatak 30 dana posle puta uz deponovanje čekova ili administrativne zabrane.

OPIS HOTELA:
Agencija “Maestro travel” u saradnji sa partnerima u Istanbulu sarađuje sa hotelima koji su u delu grada Laleli-Aksaray. U svim hotelima su sobe sa sopstvenim kupatilom, mini barom, TV, WiFI internetom. Doručak u svim hotelima je na bazi samoposluživanja (švedski sto).
Neki od hotela: Hotel “City port”, Hotel “Vatan Asur”, Hotel „Grand unal“, Hotel “Selenay”, Hotel “Seher”Hotel “Prens”, “Buyuk Paris”,…

ZA OVO PUTOVANjE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA MAESTRO – YUTA STANDARD

 

Galerija, Istanbul, Proleće 2022.

 

Program putovanja, Istanbul, Proleće 2022.

 

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja, Istanubl, Proleće 2021.

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)