Destinacija: Prag, Češka 2022.
Cena: već od rsdU S K O R O! : Već od rsd

Prag, Češka
2 noćenja sa doručkom

autobusom

Prag je glavni i najveći grad Češke. “Zlatni grad” ili “Grad stotinu tornjeva” je po mnogima najromantičniji i najlepši grad Evrope. Prelazak preko Karlovog mosta ostavlja bez daha zbog fenomenalnog pogleda na reku Vltavu na kojoj leži ovaj magičan grad. Prag predstavlja unikatnu kolekciju istorijskih spomenika nastalih kroz njegovu dugu i slavnu prošlost. Zamkovi, crkve, palate, kule i mostovi Vas kao u bajci vraćaju u slavnu prošlost grada. Uđite sa nama u čarobnu bajku, čarobnog Praga.

P R O G R A M  J E  U  P R I P R E M I 

Opšte informacije o programu

Prvi dan
Polazak grupe iz Niša u popodnevnim satima (transferi po navedenim gradovima). Polazak iz Beograda, Novog Sada, Subotice. Noćna vožnja kroz Srbiju, Mađarsku, Slovačku i Češku sa usputnim pauzama radi odmora.

Drugi dan
Dolazak u Prag u prepodnevnim satima, panoramsko razgledanje grada: Hradčani – Praški dvorac, Katedrala Svetog Vita, Bazilika Svetog Đorđa, novi i stari kraljev dvorac, Predsednička palata mala strana, Karlov most, Stari trg, Gradska većnica, Crkva Svete Marije od Tina, Vaclavske namesti, Strahovski manastir, Biskupski dvorac, Nerudava ulica, Jevrejska četvrt, Pariska ulica, Obecni dum… Nakon razgledanja grada smeštaj u hotel sa 3* u Pragu,  slobodno vreme. Noćenje.

Treći dan
Doručak. Slobodno vreme za samostalno razgledanje grada. Mogućnost fakultativnog celodnevnog izlet u Drezden, grad sa mnogo zdanja u barkonom stilu: Palata Cvinger (u kojoj se nalazi više muzeja), protestantska Bogorodičina crkva, Opera Zemper, rimokatolička Dvorska crkva, Rezidencijalna palata (državni muzej), palata Tašenberg (danas hotel Kempinski), Avgustov most. Nakon obilaska znamenitosti Drezdena odlazak do tržnog centra Primark. Slobodno vreme. Povratak u Prag. Noćenje.

Četvrti dan
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak u Karlove Vari, najpoznatiju banju srednje Evrope sa prelepim građevinama i odmaralište čuvenih pisaca, političara i pesnika. Povratak u Prag. Uveče mogućnost fakultativnog odlazak u nacionalni restoran na večeru. Noćenje.

Peti dan
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vreme za individualno razgledanje, posetu brojnih muzeja ili šoping. Fakultativno obilazak Praga sa Vltave, otmena atmosfera grada na brodiću uz muziku Smetane, kafu i bliski susret sa praškim mostovima. Fakultativno odlazak u Karlštajn. U kasnim popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Putovanje kroz Češku, Slovačku, Mađarsku sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

Šesti dan
Dolazak u Niš u ranim jutarnjim satima. Kraj Programa.

 

CENE, Prag, Češka:

DATUM 10.02-15.02. 03.03-08.03 21.04-26.04. 28.04-03.05. 13.10-18.10. 10.11-15.11. 29.12-03.01.
Naziv programa Sretenje 8.mart Uskrs 1.maj Jesen Dan Primirja Nova godina
PROMO cena / / / / / / /
Cena aranžmana / / / / / / /

Cene paket aranžmana po osobi u dinarima (RSD)
* promo cena važi do popune kapaciteta

U CENU JE URAČUNATO:
– Prevoz autobusom ili minibusom visoke turističke klase na navedenoj relaciji.
– Usluga na bazi 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*
– Razgledanja po programu
– Troškovi organizacije i vođstvo puta.

U CENU NIJE URAČUNATO:.
– Ostali troškovi koji nisu predviđeni programom;
– Putno zdravstveno osiguranje.
– Fakultativni izleti
– CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:
Krstarenje Vlatavom – Odrasli 10€, deca do 11.99 godina 8€.
Karlove Vari – Odrasli 25€, deca do 11.99 godina 15€.
Večera u nacionalnom restoranu – Odrasli 25€, deca do 11.99 godina 15€.
Drezden – Odrasli 30€, deca do 11.99 godina 20€.

*Cene fakultativnih izleta su podležni promenama. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa.

DOPLATE I UMANJENJA ZA POLASKE IZ DRUGIH GRAGOVA:
– Umanjenje za polazak iz Beograda i Novog Sada (auto put Niš-Beograd-Novi Sad) – rsd
– Doplata za polazak iz Zaječara i Bora – 2.500 rsd (minimum 4 putnika)
– Doplata za polazak iz Pirota i Leskovca – 2.000 rsd (minimum 3 putnika)

NAČIN PLAĆANJA:
– Mogućnost plaćanja na rate. Prilikom rezervacije 40%, ostatak na rate do 20.12.2022., uz obavezno deponovanje čekova.

OSIGURANJE:
– Turistička agencija Maestro Travel preporučuje polisu TRIGLAV zdravstvenog osiguranja za sva putovanja u inostranstvu iz ove ponude kao i paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza aranžmana, osiguranje prtljaga, osiguranje od posledica nesrećnog slučaja i slično).

REŽIM ULASKA DRŽAVLJANA REPUBLIKE SRBIJE U USLOVIMA PANDEMIJE COVID-19

Galerija, Prag, Češka, 2022. godine

Program putovanja, Prag, Češka, 2022. godine



Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)