Istanbul Dan Primirja
Destinacija: Istanbul, Turska, Jesen 2024.
Cena: Program je u pripremi!!!

Istanbul, Turska

Jesen, putovanja 2024.

3 noćenja sa doručkom

P R O G R A M   J E   U   P R I P R E M I !!!

 

Opšte informacije o programu

PRVI DAN: BEOGRAD-NIŠ-ISTANBUL
Sreda – Polazak iz Beograda oko 17h sa dogovorenog mesta. Polazak iz Niša oko 20:00h. Vožnja autobusom ili minibusom autoputem preko Dimitrovgrada i Sofije do Istanbula sa kraćim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti.

DRUGI DAN: ISTANBUL
Četvrtak – Dolazak u Istanbul u prepodnevnim satima. Odlazak u panoramsko razgledanje grada autobusom. Staro Gradsko jezgro, Ataturk bulevar, Valensov akvadukt, Džamija Sulejmana Veličanstvenog “Sulejmanija”, Zlatni Rog, Džamija Mehmed Paše Sokolovića, “Pera Palace” hotel, Trg Taksim, Bešiktaš, Dolmabahče Palata – poslednje sedište sultana. Polazak ka hotelu. Smeštaj. Slobodno vreme za šoping i prvo upoznavanje sa gradom. Noćenje.

TREĆI DAN: ISTANBUL
Petak –  Doručak. Napuštanje hotela do 09:00h. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativno krstarenje Bosforom i odlazak do Vaseljenske Patrijaršije koja se nalazi u delu grada Fener. Nakon obilaska odlazak na krstarenje Bosforom u pratnji lokalnog vodiča. Tokom krstarenja gledamo znamenitosti kao što su: Zlatni Rog, Galata most, Sulejmanija Džamija, Dolmabahče Palata, Bešiktaš, Ortokoj kvart. Po završetku krstarenja fakultativni odlazak do Dolmabahče Palate. Obilazak palate sa vodičem. Po završetku obilaska povratak u hotel, a ko želi može da ostane na trgu Taksim koji se nalazi u novom evropskom delu Istanbula. Ovde je i  pešačka zona – ulica Ištiklal sa poznatim radnjama, restoranima i Galata Kula sa koje se pruža pogled na Zlatni Rog i Bosfor. Slobodno vreme za šoping i šetnju. Noćenje.

ČETVRTI DAN: ISTANBUL
Subota – Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak u obilazak grada. Preporučujemo da sa nama krenete u obilazak istorijskih znamenitosti u samom srcu grada. Krenućemo od Aja Sofije, nekada najveće crkve na svetu, koja je kasnije bila džamija, a do pre nekoliko nedelja je bila muzej. Danas je opet džamija. Zatim idemo preko antičkog hipodroma do Sultanahmetove džamije (Plava džamija), a onda idemo i do Topkapi palate, koja je nekada bila sedište Otomanskih vladara. Slobodno vreme za individualni obilazak Kapali Čaršije i istorijskog dela Istanbula Aksaray. Slobodno vreme. Uveče fakultativni odlazak u restoran na večeru uz bogat program (Tursko veče). Noćenje.

PETI DAN: ISTANBUL
Nedelja – Doručak. Slobodan dan u Istanbulu za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet Upoznaj Aziju – Izlet počinje odlaskom na vidikovac Čamlidža i prelep pogled na Evropsku stranu Istanbula. Nastavlja se dalje prema Uskudaru, starom Azijskom naselju. Šetnja obalom do Devojačke kule. Fotografisanje jednog od simbola grada i prilika da se čuje mitološka priča vezana za ovaj lokalitet. Zatim sledi odlazak do trga Kadikoy. Slobodno vremene za upoznavanje sa čaršijom i uskim isprepletanim ulicima. Planirani polazak za Srbiju oko 19h.

ŠESTI DAN: ISTANBUL- NIŠ-BEOGRAD
Ponedeljak  – Dolazak u Niš u ranim jutarnjim satima, u Beograd u prepodnevnim satima. Kraj programa.

 

CENA ARANŽMANA, Istanbul, Turska, Jesen, putovanja 2024.

Termin 23.11-28.11. 07.12-12.12. 21.12-26.12. 29.12. – 03.01.
Usluga 3BB 3BB 3BB 3BB
Beograd / / / /
Pojate (do Niša) / / / /
Niš / / / /

Cene po osobi za 3 noćenja sa doručkom i autobuskim prevozom u dinarima

U CENU JE URAČUNATO:
– Vanlinijski prevoz autobusom (ili minibusom sa 20 mesta) na datoj relaciji, audio-video opremljenosti, bez obuhvaćenih usluga pića I hrane I drugih usluga tokom putovanja.
– Smeštaj u Hotelu sa 3* ili 4*, na bazi 3 noćenja sa doručkom (švedski sto) u 1/2  i 1/2 +1 sobama. Panoramsko razgledanje grada prvog dana.
– Troškovi organizacije i vođstvo puta.

U CENU NIJE URAČUNATO:
– Međunarodno zdravstveno osiguranje koje nije obavezno, ali ga organizator preporučuje, u ovom slučaju TRIGLAV.
– Ostali troškovi koji nisu predviđeni programom.
– Fakultativni izleti.

DOPLATE I POPUSTI:
– Doplata za 1/1 sobu 7.200,00 RSD
– Deca od 2 do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju umanjenje od 2.000,00 rsd, imaju sedište u autobusu i redovni ležaj u sobi (Hotel Selenay).

Doplate za polsake iz drugih gradova i ostale doplate:
– Novi Sad – 3.000 rsd po osobi;
– Knjaževac, Bor, Zaječar – 2.500 rsd po osobi:
– Leskovac, Prokuplje – 1.900 rsd po osobi;
– Doplata za jednokrevetnu sobu 7.200 rsd.

 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:
* Obilazak Topkapi Palate, Aja Sofije, Plave Džamije i Antičkog Hipodroma (minimum 20 osoba) = 45€
Izlet podrazumeva šetnju od hotela do muzeja, uslugu vodiča na srpskom jeziku i slušalice;
* Krstarenje Bosforom i obilazak Vaseljenske Patrijaršije – ( minimum 25 osoba ) = 20€
Izlet podrazumeva transfer od hotela do luke i vožnju brodom po Bosforu gde se razgleda Istanbul uz tumačenje svih znamenitosti od strane lokalnog vodiča na srpskom jeziku;
* Obilazak Dolmabahče palate – (minimum 20 osoba ) – 30€
Izlet podrazumeva povratni transfer od hotela do palate i uslugu vodiča na srpskom jeziku i slušalice;
* Tursko veče u restoranu – 30€, uključena je večera, 2 pića, odgovarajući zabavni program;
* Izlet Upoznaj Aziju – (minimum 20 osoba) – 25€
Izlet podrazumeva povratni transfer od hotela i nazad i uslugu vodiča na srpskom jeziku.

OPIS HOTELA:
Hotel Selenay 3*
Selenay Hotel Photo Gallery nalazi se u Laleli kvartu, na oko 600m od Kapali Čaršije. U blizini je dosta kulturno istorijskih atrakcija Istanbula, kao i poznatih ulica za šetnju i šoping. Aja Sofija, Plava Džamija i Hipodrom udaljeni su 1,5 km od hotela. Do Palate Topkapi ima 2 km. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne, moderno uređene i opremljene sa modernism nameštajem. Sve sobe su klimatizovane. Hotel ima besplatan WiFi. Iz restorana se pruža prelep pogled na Mramorno more, gde doručak možete doživeti na drugačiji način.

NAČIN PLAĆANJA:

 

ZA OVO PUTOVANjE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA MAESTRO – YUTA STANDARD

 

Galerija, Istanbul, Turska, Jesen, putovanja 2024.

 

Program putovanja, Istanbul, Turska, Jesen, putovanja 2024.

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja, Istanbul, Turska, Jesen, putovanja 2024.

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)