Jesen 2022.

Jesen – Nakon vrelog i toplog leta, jesen je godišnje doba koje je omiljeno mnogima. Paleta boja u prirodi koju možemo videti tokom jeseni ide od zlatnih do vatreno žutih i narandžastih nijansi, dok sve oko nas polako dobija neki interesantni ambijent koji nas podseća na toplinu i udobnost. Iako su dani sve hladniji, topla kafa, udobni ambijent i odeća čine da nam jesen bude veoma lepo godišnje doba. Častite sebe mini odmorom i proverite boje jeseni na destinacijama iz naše ponude.

Albanija

Balkan priča

Drač, Albanija dva noćenja sa doručkom. Prvog dana obilazak manastira Gračanica. Drugog dana obilazak Tirane i Kruje i trećeg dana obilazak Berata.
već od rsd

Drač, 2022, AlbanijaTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)