Jesen 2022.

Jesen – 

Budimpešta

Grad na devet mostova, sa više od 1500 godina starom istorijom i kulturnim blagom, koje su brojne civilizacije ostavile za sobom, svrstavaju Budimpeštu u red najlepših glavnih gradova Evrope... Proverite i Vi zašto je Budimpešta neizostavna destinacija više od 15 miliona turista godišnje!
Već od rsdVeć od rsd

Budimpešta, Mađarska

Prag

Prag je glavni i najveći grad Češke. “Zlatni grad” ili “Grad stotinu tornjeva” je po mnogima najromantičniji i najlepši grad Evrope. Prelazak preko Karlovog mosta ostavlja bez daha zbog fenomenalnog pogleda na reku Vltavu na kojoj leži ovaj magičan grad. Prag predstavlja unikatnu kolekciju istorijskih spomenika nastalih kroz njegovu dugu i slavnu prošlost. Zamkovi, crkve, palate, kule i mostovi Vas kao u bajci vraćaju u slavnu prošlost grada. Uđite sa nama u čarobnu bajku, čarobnog Praga.
već od rsdVeć od rsd

Prag, Češka 2022.

Albanija

Balkan priča

Drač, Albanija dva noćenja sa doručkom. Prvog dana obilazak manastira Gračanica. Drugog dana obilazak Tirane i Kruje i trećeg dana obilazak Berata.
već od rsd

Drač, 2022, Albanija

Istanbul Turska

Istanbul

ISTANBUL PAKET ARANŽMAN – PREVOZ I SMEŠTAJ 2022. god PROGRAM JE U PRIPREMI   Opšte informacije o programu PRVI DAN...
Program je u pripremi

Istanbul, Turska, 2022.

Trebinje

Trebinje

VIŠEGRAD -TREBINJE-MOSTAR-SARAJEVO 2022. – 2 noćenja sa doručkom PROGRAM JE U PRIPREMI   Opšte informacije o programu   Prvi dan...
Program je u pripremi!

Višegrad, Trebinje, Mostar, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Magična Toskana

Opšte informacije o programu Toskana – 2022. 6 dana, 3 noćenja (Bolonja-Montekatini-San Giminano-Siena-Firenca-Piza-Luka) Toskana –...
Program je u pripremi

Toskana, Italija, 2022.Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)