1.MAJ 2022.

1.maj – 

Budimpešta

Grad na devet mostova, sa više od 1500 godina starom istorijom i kulturnim blagom, koje su brojne civilizacije ostavile za sobom, svrstavaju Budimpeštu u red najlepših glavnih gradova Evrope... Proverite i Vi zašto je Budimpešta neizostavna destinacija više od 15 miliona turista godišnje!
Već od rsdVeć od rsd

Budimpešta, Mađarska

Crna Gora – Uskrs i 1.maj 2022.

Putovanje u Crnu Goru koje će vas oboriti s nogu. Poseta Cetinju, Njegoševoj rezidenciji, dvoru Kralja Nikole. Smeštaj u Budvi, u najpopularnijem letovalištu u Crnoj Gori. Obilazak Kotora, Perasta, Gospe od Škrpjela, Ždrebaonika i naravno Ostroga - najčuveniju od svih svetinja. Manastir poznat po čudima koja se u njemu događaju.
Već od 10.900 rsd9.900 rsd

Cetinje, Budva, Ostrog, Uskrs i 1.maj 2022, Crna Gora

Prag

Prag je glavni i najveći grad Češke. “Zlatni grad” ili “Grad stotinu tornjeva” je po mnogima najromantičniji i najlepši grad Evrope. Prelazak preko Karlovog mosta ostavlja bez daha zbog fenomenalnog pogleda na reku Vltavu na kojoj leži ovaj magičan grad. Prag predstavlja unikatnu kolekciju istorijskih spomenika nastalih kroz njegovu dugu i slavnu prošlost. Zamkovi, crkve, palate, kule i mostovi Vas kao u bajci vraćaju u slavnu prošlost grada. Uđite sa nama u čarobnu bajku, čarobnog Praga.
već od rsdVeć od rsd

Prag, Češka 2022.

Rajačke Pimnice

Rajačke Pimnice

Rajačke pimnice su jedinstveni arhitektonski kompleks vinskih podruma nastao od polovine 18. veka do tridesetih godina prošlog veka. Građene su od tesanog kamena i od brvana. U tom jedinstvenom kamenom gradu oduvek je stanovalo dobro vino.
Program je u pripremi

Rajačke Pimnice, Istočna Srbija, Srbija

Albanija

Balkan priča

Drač, Albanija dva noćenja sa doručkom. Prvog dana obilazak manastira Gračanica. Drugog dana obilazak Tirane i Kruje i trećeg dana obilazak Berata.
već od rsd

Drač, 2022, Albanija

Istanbul Turska

Istanbul

ISTANBUL PAKET ARANŽMAN – PREVOZ I SMEŠTAJ 2022. god PROGRAM JE U PRIPREMI   Opšte informacije o programu PRVI DAN...
Program je u pripremi

Istanbul, Turska, 2022.

Trebinje

Trebinje

VIŠEGRAD -TREBINJE-MOSTAR-SARAJEVO 2022. – 2 noćenja sa doručkom PROGRAM JE U PRIPREMI   Opšte informacije o programu   Prvi dan...
Program je u pripremi!

Višegrad, Trebinje, Mostar, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Amuljani - Prvi Maj - Uskrs

Ammouliani

AMMOULIANI, ATHOS, SVETA GORA PRVI MAJ – Nezaboravni prolećni predah! 2022. PROGRAM JE U PRIPREMI Proslavite Prvi maj na...
Program je u pripremi

Amuljani, Prvi Maj 2022. GrčkaTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)