Kalypso Cretan Village Krit

Kalypso Cretan Village

Kalypso Cretan Village, Retimno, Krit, Grčka letovanje 2024. Kalypso Cretan Village je udaljen 3 km od grada Plakias, 31 km od grada Retimno i...
već od rsd

Kalypso Cretan Village, Krit, Grčka

Amnissos Residence Krit

Hotel Amnissos Residence

Hotel Amnissos Residence, Retimno, Krit, Grčka letovanje 2024. Hotel Amnissos Residence nalazi se na severnoj obali ostrva, mesto Pigi, 8.5 km od...
već od rsd

Hotel Amnissos Residence, Retimno, Krit, Grčka

Opšte informacije o letovalištu

Retimno – odlikuje kristalno čisto more, i duge lepe plaže, finog stinog peska. Nalazi se na sat i po vremena vožnje od glavnog grada Herakliona. Peščana plaža i šetalište uz obalu koje vodi od centra grada, proteže se u dužini od dva kilometra. Divno šetalište sa palmama topla i plitka voda čine ovaj grad pogodnim za odmor kako za porodice sa decom tako i za parove. U predgrađu Retimna nalaze se još tri lepe peščane plaže gde su se smestili brojni hotelski rizorti: Misira, Pervolia i Platanias. Retimno grad je nesumnjivo najlepši grad na ostrvu i svakako je nezaobilazna i jedna od najpopularnijih destinacija na celom Kritu. Sačinjen je od uskih primorskih ulica punih kafića i barova tako da se u suštini i ne razlikuje od mnogih grčkih primorskih turističkih mesta. Istorijska vrednost grada čini i impozantna tvrđava izgrađena u XVI veku za vreme Mletačke republike.

Lokacija letovališta Retimno – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)