Hotel Iris

Hotel Iris, Siviri, Kasandra, Halkidiki, Grčka letovanje 2024. Hotel Iris se nalazi na oko 500 metara udaljenosti od peščano-šljunkovite plaže...
HB već od 4.990rsd dnevno

Hotel Iris, Siviri, Kasandra, Halkidiki, Grčka - Letovanje 2024

Opšte informacije o letovalištu

SIVIRI – Siviri se nalazi na oko 100km od Soluna, i 10 kilometara od Kalitee i svake godine privlači sve više turista.
Nalazi se u malom zalivu iznad koga se prostire bujna mediteranska šuma.
Na celoj ovoj obali more je kristalno plavo i dobilo je plavu zastavicu (blue flag) najveće Evropsko priznanje za čistoću morske vode. Kada sunce zalazi crvene, ljubičaste, narandžaste nijanse prekriju horizont.
Na šetalištu koje se prostire duž mora se nalaze brojni kafići, barovi na plaži, taverne, giroserije, poslastičarnice, suvenirnice.
U Siviriju postoji veliki supermarket Masoutis.
U južnom delu mesta, odmah u produžetku šetališta se nalazi nekoliko skrivenih peščanih plaža, poznato je kao romantično malo ribarsko mesto.
Siviri je poznat i po svom otvorenom teatru i letnjem festivalu Kasandra koji obiluje kulturnim sadržajima, predstavama i koncertima.
Malo letovalište idealno je za porodice sa malom decom i one željne mirnog letovanja. Za noćni život morate potražiti neko življe mesto, jer se noćni život ovde svodi na šetnju ili večeru u nekom od restorana.
Iz Sivirija se svakodnevno organizuju izleti do Kasandre, Soluna i Sitonije.
Zalazak sunca sa neke od plaža dok gledate u vrhove Olimpa je nešto što sigurno nećete zaboraviti.

Lokacija letovališta Siviri – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)