Opšte informacije o letovalištu

SKALA FURKA je letovalište koje se nalazi na zapadnoj strani Kasandre, na samo 105 km od Soluna. Prva stvar sa kojom se turisti sreću u ovom mestu je prelepa plaža Skala, koja se nalazi na 2 km od naselja. Fourka kombinuje prirodne lepote i istoriju sa modernim hotelima i noćnim životom.

U mestu se nalazi veliki broj prodavnica, marketi Masoutis i Marinopoulos, brojne giroserije, poslastičarnice, taverne, ribarnica, pekare, kafići, barovi, dečije igraonice, suvenirnice, ren-a-car. Tu je i lekarska ambulanta i apoteka.
U centru Skala Furke se nalazi veliki trg – šetalište sa klupama.
Skala Furka je idealna za one koji uživaju u šetnjama obzirom da je potpuno ravno.
Za mlade tu su brojni barovi u centru mesta koji nude bogat noćni provod.
Turisti u ovom mestu mogu uživati u prelepom zalasku sunca i pogledu na vrhove Olimpa sa plaže ili iz bašte nekog od restorana.

Lokacija letovališta Skala Furka – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)