Hotel Rachoni Bay, Skala Rahoni, Tasos

Hotel Rachoni Bay, Skala Rahoni, Tasos, Grčka letovanje 2024. Hotel Rachoni Bay se nalazi u mestu Skala Rachoni na Tasosu i ima bazen sa barom i...
HB već od 3.400rsd dnevno

Hotel Rachoni Bay, Skala Rahoni, Tasos, Grčka - Letovanje 2024

Opšte informacije o letovalištu

Skala Rahoni je mirno mesto na severozapadu ostrva, 13km od Limenasa i manje od 5km od Skale Prinos. Tipično za Tasos, ova Skala ima dok za pecanje, kameni mol sa svetionikom i šetalište uz obalu, sa palmama i drvenim klupama. Tu je crkva sv. Petke i par živopisnih kućica uz more. Plaža je dugačka, peščana i sa puno prirodnog hlada. Skala Rahoni ima nekoliko restorana, kafića, pekara-poslastičara, benzinsku pumpu i veliki market na ostrvu “Latsouris” koji je veoma dobro opremljen. Na plaži postoji i plažni bar, a ležaljke i suncobrane možete koristiti iuz naručeno piće. U naselju se takođe nalazi i poznata Ariba plaža koja je natkrivena krošnjama nekoliko velikih i starih borova i prava je oaza za sve koji vele mirna mesta u hladovini. Još jedna veoma atraktivna i popularna plaža u blizini je i Pahis

Lokacija letovališta Skala Rahoni – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)