Opšte informacije o letovalištu

Skala Sotiros Ovo nekada malo ribarsko seoce danas je jedno od najpopularnijih “skala” na ostrvu, gde su turisti i tradicionalni ribari dobri prijatelji.
Mesto je udaljemo 20-ak km od glavnog grada Limnenasa, 15-ak km od drugog po veličini grda Limenarije.
Idealno je za one koji žele da su stacionirani u malom živopisnom seocetu, a planiraju da istražuju ostrvo.
Nastalo je kao luka sela Sotiros koje se nalazi na brdu. Mesto se proteže uz plažu koja je kao stvorena za uživanje i pravi odmor. U mestu postoje pekare, supermarketi, svežu ribu ćete nabaviti od lokalnih ribara a tradicionalno pečen hleb morate probati jer kažu da je ovde najbolji na celom ostrvu. U tavernama, koje su se ugnezdile pored mora, možete da isprobate veoma ukusne lokalne specijalitete ili ispijate frappe leškareći na ležaljkama i posmatrajuži divne zalaske sunca. Ovde ćete pronaći mir, čisto more, pogled na zelena brda Tasosa i odmor u pravom smislu te reči.

Lokacija letovališta Skala Sotiros – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)