Apartmani Konaci
Destinacija: Apartmani Konaci, Kopaonik, Srbija
Cena:

Apartmani Konaci, Kopaonik, zimovanje 2019

Apartmani Konaci nalaze se u središtu turističkog kompleksa i Nacionalnog parka Kopaonik, u neposrednoj blizini ski staza. Ovaj kompleks predstavlja centar zabavnog života sa velikim brojem restorana, kafića, diskoteka u okviru koga se nalazi supermarket, prodavnice, pošta, apoteka, knjižara, poslastičarnica i suvenirnica.

Sadržaj Apartmana Konaci čine: 132 studia i apartmana, skijašnica, restorani, barovi, prodavnice, otvoreni javni parking, recepcija u Family Hotelu Angella.

Hotel nudi smeštaj u studijima i apartmanima sa jednom ili dve spavaće sobe.
Opis smeštaja:
Studio sadrži: jedna manja prostorija sa 2 odvojena ležaja i sofom na razvlačenje, kupatilo, mini kuhinja sa posuđem i priborom za jelo, ploča sa dve ringle, mini-frižider, sto i stolice, LCD TV i toalet.
Apartman sa jednom spavaćom sobom sadrži: dnevna soba sa sofom na razvlačenje za dve osobe, spavaća soba sa 3 odvojena ležaja, kupatilo, mini kuhinja sa posuđem i priborom za jelo, ploča sa dve ringle, mini-frižider, sto i stolice, LCD TV i toalet.
Apartman sa dve spavaće sobe sadrži: dnevna soba sa sofom na razvlačenje za dve osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem, spavaća soba sa dva odvojena ležaja, kupatilo, mini kuhinja sa posuđem i priborom za jelo, ploča sa dve ringle, mini-frižider, sto i stolice, LCD TV i toalet..

Galerija Apartmani Konaci, Kopaonik, zimovanje 2019

Cenovnik i opšte informacije o aranžmanuTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)