Family Hotel Angella
Destinacija: Family Hotel Angella, Kopaonik, Srbija
Cena:

Family Hotel Angella, Kopaonik, zimovanje 2019

Family Hotel Angella se nalazi na samo nekoliko koraka od ski staze, sa idealnim uslovima za ski – in i ski – out. Raspolaže sa 130 moderno opremljenih soba i apartmana koje gostima pružaju potpuni komfor i udobnost.

Sadržaj hotela čine: Spa & Wellness, Kongresni centar na pet nivoa, Restoran, Kid’s klub, Beauty salon.

Hotel nudi smeštaj u jednokrevetnim, dvokrevetnim sobama i premium i standard apartamanima.
Opis smeštaja:
Jednokrevetna soba sadrži: ležaj za jednu osobu (200×90 cm), mogućnost jedne fotelje na razvlačenje (90 x 185), Bade mantil, Fen za kosu, LCD TV, DVD Plejer, Mini bar, Telefon, Wi-Fi.
Dvokrevetna soba sadrži: francuski ležaj (200x160cm) ili dva odvojena ležaja (200×90 cm) i mogućnost jedne ili dve fotelje na razvlačenje (90×185), Bade mantil, Fen za kosu, LCD TV, DVD Plejer, Mini bar, Telefon, Wi-Fi.
Premium apartman sadrži: jednu ili dve spavaće sobe sa francuskim ležajima (200x160cm), dnevni boravak sa sofom na razvlačenje i jednom foteljom na razvlačenje, kupatilo i toalet, Bade mantil, Fen za kosu, LCD TV, DVD Plejer, Mini bar, Telefon, Wi-Fi.
Standardni apartman sadrži: spavaća soba sa francuskim ležajem (200x160cm) ili spavaća soba sa dve fotelje na razvlačenje (90 x 185cm) sa kupatilom, Bade mantil, Fen za kosu, LCD TV, DVD Plejer, Mini bar, Telefon, Wi-Fi.

Galerija Family Hotel Angella, Kopaonik, zimovanje 2019

Cenovnik i opšte informacije o aranžmanuTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)