Hotel Milmari Kopaonik
Destinacija: Hotel Milmari, Kopaonik, Srbija
Cena:

Hotel Milmari, Kopaonik, zimovanje 2019

Milmari Resort (Hotel Milmari) je potpuno nov hotelsko-turistički kompleks na obroncima Kopaonika, lociran u Vikend naselju, na regionalnom putu Kopaonik-Raška.

Sadržaj “Hotel Milmari” čine: Spa & Wellness, cafe-bar, kongresni centar, pansionski restoran, restoran a la carte,bežični internet (WiFi), parking, recepcija i igralište za decu na otvorenom, krevetac na upit.

Hotel nudi smeštaj u hotelskim dvokrevetnim sobama, studijima i apartmanima sa jednom i dve spavaće sobe, i u Vili Milmari smeštaj u studijima, apartmanima i duplexima.
Opis smeštaja:
Dvokrevetna soba sadrži:francuski ležaj ili odvojeni ležajevi, tuš kabina, bade mantil i papuče, fen za kosu, wi-fi, SAT TV i mini bar.
Studio sadrži: Francuski ležaj + 1 ili 2 single ležaja, kompletno opremljena kuhinja, tuš kabina, bade mantil i papuče, fen za kosu, wi-fi, SAT TV i mini bar.
Apartman sa jednom spavaćom sobom sadrži: Spavaća soba – Francuski ležaj + 1 single ležaj, dnevna soba – 2 garniture za sedenje/ 2 single ležaja + trosed, tuš kabina, bade mantil i papuče, fen za kosu, wi-fi, SAT TV i mini bar.
Apartman sa dve spavaće sobe sadrži: Spavaća soba 1 – Francuski ležaj, spavaća soba 2 – 2 single ležaja, dnevna soba – garnitura za sedenje, kompletno opremljena kuhinja, tuš kabina, bade mantil i papuče, fen za kosu, wi-fi, SAT TV i mini bar.
Vila Milmari Studio sadrži: Francuski ležaj + 1 ili 2 single ležaja/2 fotelje na razvlačenje, Kompletno opremljena kuhinja, frižider, TFT TV sa prijemom TotalTV programa, internet veza, sto sa dve stolice za ručavanje, klub sto, garderober, kupatilo sa hidromasažnom tuš kabinom, fen za kosu.
Vila Milmari apartman sadrži: Kompletno opremljena kuhinja za pripremanje hrane, frižider, TFT TV sa prijemom TotalTV programa, dnevni boravak sa trosedom, odvojena spavaća soba sa francuskim ležajem, internet veza, sto i stolice za ručavanje, klub sto, garderober, kupatilo sa hidromasažnom tuš kabinom, fen za kosu.
Vila Milmari duplex sadrži: Kompletno opremljena kuhinja za pripremanje hrane, frižider, TFT TV sa prijemom TotalTV programa, dnevni boravak sa trosedom i foteljom, Spavaća soba na drugom nivou sa francuskim ležajem i dve fotelje na razvlačenje, internet, sto i stolice za ručavanje, klub sto, garderober, kupatilo sa hidromasažnom tuš kabinom, fen za kosu.

Galerija Hotel Milmari, Kopaonik, zimovanje 2019

Cenovnik i opšte informacije o aranžmanuTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)