Hotel Milmari Kopaonik
Destinacija: Hotel Milmari, Kopaonik, Srbija

Hotel Milmari, Kopaonik, Srbija zimovanje 2024.

Milmari Resort (Hotel Milmari) je potpuno nov hotelsko-turistički kompleks na obroncima Kopaonika, lociran u Vikend naselju, na regionalnom putu Kopaonik-Raška.

Sadržaj “Hotel Milmari” čine: Spa & Wellness, cafe-bar, kongresni centar, pansionski restoran, restoran a la carte,bežični internet (WiFi), parking, recepcija i igralište za decu na otvorenom, krevetac na upit.

Hotel nudi smeštaj u hotelskim dvokrevetnim sobama, studijima i apartmanima sa jednom i dve spavaće sobe, i u Vili Milmari smeštaj u studijima, apartmanima i duplexima.
Opis smeštaja:
Dvokrevetna soba sadrži:francuski ležaj ili odvojeni ležajevi, tuš kabina, bade mantil i papuče, fen za kosu, wi-fi, SAT TV i mini bar.
Studio sadrži: Francuski ležaj + 1 ili 2 single ležaja, kompletno opremljena kuhinja, tuš kabina, bade mantil i papuče, fen za kosu, wi-fi, SAT TV i mini bar.
Apartman sa jednom spavaćom sobom sadrži: Spavaća soba – Francuski ležaj + 1 single ležaj, dnevna soba – 2 garniture za sedenje/ 2 single ležaja + trosed, tuš kabina, bade mantil i papuče, fen za kosu, wi-fi, SAT TV i mini bar.
Apartman sa dve spavaće sobe sadrži: Spavaća soba 1 – Francuski ležaj, spavaća soba 2 – 2 single ležaja, dnevna soba – garnitura za sedenje, kompletno opremljena kuhinja, tuš kabina, bade mantil i papuče, fen za kosu, wi-fi, SAT TV i mini bar.
Vila Milmari Studio sadrži: Francuski ležaj + 1 ili 2 single ležaja/2 fotelje na razvlačenje, Kompletno opremljena kuhinja, frižider, TFT TV sa prijemom TotalTV programa, internet veza, sto sa dve stolice za ručavanje, klub sto, garderober, kupatilo sa hidromasažnom tuš kabinom, fen za kosu.
Vila Milmari apartman sadrži: Kompletno opremljena kuhinja za pripremanje hrane, frižider, TFT TV sa prijemom TotalTV programa, dnevni boravak sa trosedom, odvojena spavaća soba sa francuskim ležajem, internet veza, sto i stolice za ručavanje, klub sto, garderober, kupatilo sa hidromasažnom tuš kabinom, fen za kosu.
Vila Milmari duplex sadrži: Kompletno opremljena kuhinja za pripremanje hrane, frižider, TFT TV sa prijemom TotalTV programa, dnevni boravak sa trosedom i foteljom, Spavaća soba na drugom nivou sa francuskim ležajem i dve fotelje na razvlačenje, internet, sto i stolice za ručavanje, klub sto, garderober, kupatilo sa hidromasažnom tuš kabinom, fen za kosu.

Cena smeštaja u depandansu, hotel Milmari, Kopaonik, Srbija zimovanje 2024.

Za period boravka 

Smeštaj 2 osobe  3 osobe 4 osobe 5 osoba
Usluga BB BB BB BB
Stnadard soba / / / /
Sup. soba ili app / / / /
Sup. apartman / / / /

Cene po osobi u studiju / apartmanu po danu na bazi noćenja sa doručkom u dinarima (RSD)

Za period boravka 

Smeštaj 2 osobe  3 osobe 4 osobe 5 osoba
Usluga HB HB HB HB
Stnadard soba / / / /
Sup. soba ili app / / / /
Sup. apartman / / / /

Cene po osobi u studiju / apartmanu po danu na bazi polupansiona u dinarima (RSD)

Za period boravka 

Smeštaj 2 osobe  3 osobe 4 osobe 5 osoba
Usluga HB HB HB HB
Stnadard soba / / / /
Sup. soba ili app / / / /
Sup. apartman / / / /

Cene po osobi u studiju / apartmanu po danu na bazi polupansiona u dinarima (RSD)

LEGENDA:
Sup – Superior
App – apartman
BB – noćenje sa doručkom
HB – polupansion

Cena smeštaja uključuje:
– Uslugu noćenja sa doručkom / polupansion, Wi-Fi, parking
– Korišćenje Wellness&Spa centru
– Korišćenje dečje igraonice
– Ski depo u centru skijališta
– Krevetac na zahtev

Cena smeštaja ne uključuje (obavezno plaćanje uz rezervaciju):
– boravišnu taksu – 120,00 rsd po osobi po noći za odrasle, 60,00 rsd po osobi po noći za decu 7-15 godina, deca od 0-7godina ne plaćaju.
– osiguranje po osobi 20,00 rsd dnevno za odrasle i decu
– Transfer linijama ski busa do centra skijališta i nazad
– Garažno mest (10€/dan) – plaća se na recepciji hotela.

 

Galerija Hotel Milmari, Kopaonik, Srbija zimovanje 2024.

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)