Kraljevi Čardaci SPA Kopaonik
Destinacija: Kraljevi Čardaci SPA, Kopaonik, Srbija
Cena:

Hotel Kraljevi Čardaci, Kopaonik, zimovanje 2019

Hotelsko apartmanski kompleks “Kraljevi Čardaci Spa”, je na 1450 m nadmorske visine Kopaonika. Nalazi se u vikend naselju Kopaonik, udaljen 4,5km od centra Kopaonika i 2,5km od najbliže žičare. U sklopu hotela “Kraljevi Čardaci” nalazi se 27 smeštajnih jedinica i 199 moderno opremljenih apartmana.

Sadržaj “Kraljevih Čardaka” čine: Spa & Wellness centar na površini od 900m2 (hotel je u toploj vezi sa SPA), kongresna sala max kapaciteta do 370 mesta, lobby bar, a la carte restoran sa baštom, pivnica, pansionski restoran, bar pored bazena, fitness centar,bežični internet (WiFi) u celom kompleksu,igraonica sa uslugom čuvanja dece, ski-mini busevi (organizovan prevoz do skijališta/centra Kopaonika i nazad tokom celog dana), skijašnica i ski servis (na 30m od Ski staze Malo jezero), parking, recepcija 24/7 i igralište za decu na otvorenom

Hotel nudi smeštaj u standardnim i superior sobama, studijima, apartmanima sa jednom i dve spavaće sobe.
Opis smeštaja:
Standard soba sadrži: Francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, kupatilo (tuš kabina, fen, veliko ogledalo), bade mantil, LCD TV, telefon, mini bar, električni bokal,sef i bežični internet.
Superior soba sadrži: Francuski ležaj / francuski ležaj, garnitura na razvlačenje, kupatilo (tuš, fen), bade mantil, LCD TV, telefon, mini bar, električni bokal, sef i brzi Internet.
Studio sadrži: Prostorija sa ugaonom garniturom na razvlačenje za dve osobe / prostorija sa ugaonom garniturom na razvlačenje za dve osobe + 1 ležaj / 2 ležaja, kupatilo (tuš, fen),kompletno opremljena kuhinja, TV i WiFi internet.
Hotelski apartman sadrži: Dnevna soba sa garniturom na razvlačenje, spavaća soba sa francuskim ležajem /spavaća soba sa francuskim ležajem + odvojen ležaj, kupatilo (tuš, fen), bade mantil, LCD TV u dnevnom boravku, LCD TV u spavaćoj sobi, telefon, mini bar, električni bokal,sef.
Apartman sa jednom spavaćom sobom sadrži: Dnevna soba sa garniturom na razvlačenje za dve osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva singl lezaja, kupatilo (tuš, fen), kompletno opremljena kuhinja, sto za ručavanje, TV, telefon i WiFi internet.
Apartman sa dve spavaće sobe sadrži: Dnevna soba sa garniturom na razvlačenje za dve osobe (neki od ovih apartmana su opremljeni i kaminom), spavaća soba sa francuskim ležajem, spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva singl lezaja, kupatilo (tuš, fen), kompletno opremljena kuhinja, sto za ručavanje, LCD TV u dnevnom boravku, LCD TV u spavaćoj sobi, telefon i WiFi internet.

Galerija Kraljevi Čardaci SPA, Kopaonik, zimovanje 2018

Kraljevi Čardaci SPA, cenovnik, zimovanje 2019

Cenovnik i opšte informacije o aranžmanuTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)