Popunite formular za rezervaciju smeštaja tokom kongresa

Vaše ime i prezime: *
Kontakt telefon: *
Vaša eMail adresa: *
Izaberite ponuđene opcije smeštaja
Smeštajne jedinice u Hotelu Ambasador 5*
*Za izabrani hotel i vrstu smeštaja prikazana je ukupna cena po osobi za dva noćenja sa doručkom, sa svim taksama i transferima tokom kongresa (cena je sa PDV-om).
 
 

Hotel Ambasador 5*
Smeštajne jedinice u Hotelu New City 4*
*Za izabrani hotel i vrstu smeštaja prikazana je ukupna cena po osobi za dva noćenja sa doručkom, sa svim taksama i transferima tokom kongresa (cena je sa PDV-om).
 
 

Hotel New City 4*

Tehnički organizator kongresa: Maestro Travel d.o.o.
Adresa: Branka Radičevića 30, 18000 Niš
Call centar: 0652887000
E-mail: kongresi@maestrotravel.rs

VAŽNA NAPOMENA:
Prijave za smeštaj traju do 05.03.2024. godine – kapaciteti su ograničeni. *Za izabrani hotel i vrstu smeštaja prikazana je ukupna cena po osobi za dva noćenja sa doručkom, sa svim taksama i transferima tokom kongresa (cena je sa PDV-om).


Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)