STC Wai Tai Zlatibor
Destinacija: STC Wai Tai, Zlatibor, Srbija

STC Wai Tai, Zlatibor, zimovanje 2024.

U najlepšem delu Zlatibora, stotinak metara od jezera, na pešačkoj stazi zdravlja, okružen zelenilom i brojnim sportskim sadržajima (teniski tereni, bazeni, fudbalska igrališta) nalazi se objekat iz koga imate jedinstven pogled na sve ono što boravak na ovoj planini čini atraktivnim. Wai Tai se nalazi pored Kraljevih konaka, nudi 14.300 kvadrata smeštajnog, sportskog, ugostiteljskog i zabavnog sadržaja. Ovaj  multifunkcionalni objekat je jedinstven na Zlatiboru, pre svega zbog savremene sportske dvorane i obezbeđenog parkinga za automobile i autobuse. Naši gosti su turisti koji dolaze na porodični odmor, sportske ekipe, učesnici kongresa, team building projekata, đaci i polaznici letnjih i zimskih kampova. STC Zlatibor se nalazi na 1.000 metara nadomorske visine, u uslovima čistog vazduha i čuvene ruže vetrova. Ovde se sreću mediteranska i kontinentalna klima, pa se Zlatibor hvali sa preko 200 sunčanih dana godišnje. Smeštaj zadovoljava najviše standarde. Raspolažemo raznovrsnim smeštajnim kapacitetima: jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne sobe, studia, apartmani i ekskluzivni rezidencijalni apartman.
STC Zlatibor raspolaže sa 22 jednokrevetne, 2 dvokrevetne, 3 trokrevetne, 8 studia i apartmana i jednim rezidencijalnim apartmanom od 120 kvadrata. Smeštajne jedinice su opremljene po najvišim hotelijerskim normama, kvalitetnim nameštajem, flat tv ekranima, kablovskom televizijom, telefonom i bežičnim internetom. Kupatila su opremljena fenom i kompletnom hotelskom kozmetikom. Studia i apartmani su opremljeni i kuhinjom i trpezarijom, a većina ima i terasu. Smeštajni kapaciteti se nalaze na drugom i trećem spratu. Recepcija i kafe se nalazi na trećem spratu, a pansionski restoran na prvom.

Dodatni sadržaji u STC Zlatibor
U okviru hotelskog kompleksa nalaze se mnogobrojni sadržaji koji će upotpuniti boravak gostiju. Pored multifunkcionalne sportske dvorane, na raspolaganju su teretana, fotelje za masažu, sala za bilijar i stoni tenis, mala sala za sastanke i prezentacije, uredjeni hotelski plato sa baštom. Ukoliko ste ljubitelji pešačenja, “Staza zdravlja” polazi baš od STC Zlatibor ulicom Sportova ka spomeniku na Šumatnom brdu. U zimskim uslovima šetnju možete zameniti i nordijskim trčanjem.

Uljučeno u cenu:
– Smeštaj na bazi izabrane usluge po osobi u određenom tipu sobe.

Nije uključeno u cenu:
– boravišna taksa, odrasli – 120,00 dinara, deca od 7 do 15 godina – 60,00
– deca ispod 7 godina ne plaćaju
– osiguranje iznosi 10,00 dinara po osobi dnevno

Opšte napomene:
– za decu do 7 godina u pratnji dve punoplative osobe – gratis
– cena apartmana za manji broj osoba od predviđenog se uvećava za 50%

Cena smeštaja u STC Wai Tai, Zlatibor, zimovanje 2024.

2020/2021. Sgl Dbl Trpl Quad App 2pax App 3pax
RO / / / / / /
BB / / / / / /
HB / / / / / /
FB / / / / / /

Cene po osobi po noći u dinarima (rsd)

Galerija STC Wai Tai, Zlatibor, zimovanje 2024.

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:

 Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)