Opšte informacije o letovalištu

Toroni je porodično odmaralište, nalazi se na pola puta između Neos Marmarasa i Porto Koufo-a (Gluve Luke), na 130 kilometara od Soluna.
Najpoznatije je po svojoj 2 kilometara dugoj Blue Flag plaži.
Samo mesto je dobilo ime po ženi Neptunovog sina Proteusa i bogato je antičkim ostacima hrišćanskih i vizantijskih hramova.
Ako želite da se prepustite miru i uživanju, zaronite u talase mesta Toroni na zapadnoj obali Sitonije.
Mesto vam nudi idealnu priliku za porodični odmor.
U Toroniju se nalazi nekoliko taverni u kojima možete da okusite specijalitete grčke nacionalne kuhinje. Naravno tu je i nekoliko odlično opremljenih prodavnica u kojima možete pronaći sve što će vas boravak učiniti još komfornijim.
Za one koji vole da istražuju okolinu, u samom Toroniju, nalaze se razna istorijska znamenja koja oživnjavaju davna vremena i predele.
Klima je izuzetno prijatna zahvaljujući kombinaciji velikog broja maslinjaka, čistog mora i povoljnog geografskog položaja. Poluostrvo Sitonija je poznato po nepregladnim peščanim plažama i bezbroj mogućnosti za uživanje i obilaske.
Toroni je dovoljno malo, a uveče živo mesto sa velikim brojem prelepih grčkih restorana i taverni uz šetalište. Mesto je vrlo popularno među lokalnim Sitonjanima, koji uveče ne zaobilaze kafiće za izlazak u Toroniju.

Lokacija letovališta Toroni – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)