Andrićgrad Višegrad
Destinacija: Višegrad, Trebinje, Mostar, Sarajevo, Uskrs 2024, Bosna i Hercegovina
Cena: od rsd po osobi

VIŠEGRAD – TREBINJE – MOSTAR – SARAJEVO
USKRS 2024.

  3 noćenja sa doručkom

PROGRAM JE U PRIPREMI

Opšte informacije o programu

Prvi dan Niš-Višegrad-Trebinje
Polazak autobusa iz Niša oko 00:00 h/ sastanak 30 min ranije/ sa parkinga kod TC “Roda”. Noćna vožnja preko Kruševca, Kraljeva, Čačka i Užica do Višegrada. Dolazak u Višegrad u jutarnjim časovima. Sledi obilazak kamenog mosta i Andrić grada. Vožnja brodićem  po Drini u trajanju od 45min. Oko 12h nastavljamo put ka Trebinju. Vožnja preko Foče, Tjentišta I Gacka do Trebinja. Dolazak u Trebinje oko 16h. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi dan Trebinje-Dubrovnik-Trebinje
Doručak. Nakon doručka oko 09:00h sledi obilazak Trebinja sa vodičem: Hercegovačka Gračanica, stari grad, trg Jovana Dučića,… Oko 12:00h fakultativni odlazak za Dubrovnik. Dolazak u Dubrovnik oko 14:00h, sledi razgledanje starog grada u pratnji vodiča; Stradun, gradski trg, crkva Svetog Vlaha, zvonik,  . Slobodno vreme do 19:00h. Povratak u Trebinje. Noćenje.

Treći dan Trebinje-manastir Tvrdoš -Mostar-Sarajevo
Doručak. U 09:00h polazak za Manastir Tvrdoš. Obilazak Manastira I vinarije. Nastavak putovanja za Mostar. Dolazak u Mostar oko 12:00h. Sledi obilazak grada u pratnji vodiča: Kriva Ćuprija, Begova džamija, stari bazar, spomenik Aleksi Šantiću. Slobodno vreme do 15:00h. Polazak Za Sarajevo. Dolazak u Sarajevo oko 17h, Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

Četvrti dan Sarajevo-Niš
Doručak. U 09:00h napuštanje hotela I odlazak na panoramsko razgledanje grada iz autobusa, a zatim sledi pešačka tura kroz grad u pratnji vodiča: Saraj, Baščaršija, Inat kuća, most na kome je Gavrilo Princip izvršio atentat na Austrougarskog prestolonaslednika Franca Ferdinanda. Slobodno vreme u gradu do 16h. Polazak za Srbiju. Noćna vožnja do Niša sa pauzama zbog odmora i graničnih formalnosti.

Peti dan Niš
Dolazak u Niš u ranim jutarnjim satima oko 02:00h. Kraj programa.

HOTEL VIV – TREBINJE  – 2BB 

HOTEL SARAJ – SARAJEVO  – 1BB

  RSD po osobi

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu
– smeštaj u Trebinju – hotel “VIV” 3*,  (2 noćenja sa doručkom –švedski sto )   u 1/2 i 1/3  sobama
– smeštaj u Sarajevu u hotelu “Saraj” (1 noćenje sa doručkom – švedski sto) u 1/2 I 1/3 sobama
– obilazak Višegrada, Mostara I Sarajeva u pratnji lokalnog vodiča
– vožnja brodićem po Drini u Višegradu
– troškove organizacije i vođenja aranžmana
– usluge licenciranog pratioca grupe

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
-Individualne troškove
-Izlet do Dubrovnika 15€ (za ovaj izlet je obavezan pasoš)

Način plaćanja :
– prilikom rezervacije 40%, ostatak najkasnije 10 dana pre polaska.

Napomena za izlete:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije… Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. U slučaju nedovoljnog broja putnika, organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.

Informacije o hotelu:
*Hotel “VIV” Trebinje građen je i moderno opremljen po najvišim evropskim standardima projektovanja i gradnje. Smešten je u centru grada, u glavnoj ulici kojom vodi put prema Dubrovniku (20km) i Herceg Novom (40km), a kod samog hotela se skreće prema Hercegovačkoj Gračanici. Hotel je od starog trebinjskog grada udaljen svega sto metara. U sklopu hotela nalaze se  kafići sa letnjom baštom, mesto gde možete odmoriti u prijatnom ambijentu uz veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića.
*Hotel “Saraj” u Sarajevu je hotel koji se nalazi na 5 min od Baščaršije I gradske većnice. WIFI mreža je dostupna svim gostima. Sve sobe poseduju kupatilo i peškire.

 Aranžman je rađen na bazi minimum 40 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.

ZA OVO PUTOVANjE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA MAESTRO – YUTA STANDARD

Galerija, Višegrad, Trebinje, Mostar, Sarajevo, Sretenje i 8.mart 2024.Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)