Opšte informacije o letovalištu

Tripiti je divno mesto na početku poluostrva Atos, kao iz letnje bajke sa redom belih kuća i zelenilom u zaleđu, lepim plažama i tirkiznim morem. Nalzi se na oko 130km od Soluna. Do “nebeskog grada” Ouranopolisa ima 8km, a do Nea Rode svega 2km. U Nea Rodi možete pronaći sve što vam je potrebno da bi vaš odmor bio upotpunjen: pekare, prodavnice, restorane. Tripiti je zadržao netaknutu prirodu, a njegovu okolinu odlikuju arheološka nazališta i istorijski spomenici. To je idealna destinacija za one koji žele da pobegnu od gužve ali žele ipak da budu blizu mesta za zabavu. Feribotom možete posetiti i obližnje ostrvo Amuljani na koje hiljade posetioca dolaze svake godine da uživaju u pejzažima ovog prelepog ostrva i opuste se na peskovitim zalivima koji su karakteristika Amulianija.

Lokacija letovališta Tripiti – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)