Vila Odesos Sozopol
Destinacija: Vila Odesos, Sozopol, Bugarska
Cena: 10 RO već od RSD

Vila Odesos, Sozopol, letovanje 2020

Vila Odesos Vila Odessos se nalazi 50m od plaže Harmani, ul. Odessa 10.
Vila ima 7 studija i 2 apartmana.
Studio ima spavaću sobu, tuš i toalet, balkon i čajnu kuhinju sa električnim čajnikom i mikrotalasnom, TV-om, frižiderom. Studija su površine 35m2. Maksimalan broj osoba 2+0.
Apartman je velika soba 50m2 sa francuskim ležajem, kaučem na rasklapanje gde mogu da se smeste 2 odrasle osobe, tušem i toaletom, balkonom, TV-om, frižiderom, čajnom kuhinjom sa električnim čajnikom i mikrotalasnom. Maksimalan broj osoba 3+1.

Prostorije se čiste svakog dana, Posteljina se menja svaki treći dan!

NAPOMENA: Uz svaki rezervisani aranžman poklanjamo Vam 4GB mobilnog interneta za korišćenje tokom Vašeg odmora u Bugarskoj!

Galerija Odesos, Sozopol, letovanje 2020

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)