Hotel Rias Valona Albanija
Destinacija: Vila Rias, Valona, Albanija
Cena: BB već od rsd

Vila Rias, Valona, Albanija, letovanje 2021.

Vila Rias – smeštena na samo 100 metara od najbliže plaže u Valoni, vila Rias poseduje klimatizovane sobe sa balkonom, studie i apartmane.
Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. Vila raspolaže dečijim igralištem i priborom za roštilj koji se može besplatno koristiti.

Sve sobe sadrže flat-screen TV sa kablovskim kanalima i opremljenu kuhinju. Svaka smeštajna jedinica ima sopstveno kupatilo sa tuš kabinom. U okviru objekta obezbeđen je besplatan parking.

Do prehrambene prodavnice možete brzo stići pešice, a stanicu gradskih autobusa pronaći ćete na oko 50 metara od vile Rias. Železnička stanica i trajektno pristanište nalaze se u centru Valone, na oko 1,5 km od smeštajnog objekta.

Maksimalan broj osoba u dvokrevetnoj sobi – 2 odrasle osobe i 1 dete do 11.99 godina
Maksimalan broj osoba u studiu – 3 odrasle osobe.
Maksimalan broj osoba u apartmanu – 2 odrasle osobe i dvoje dece do 11.99 godina

Popusti i doplate za decu i odrasle:
– Deca do 11.99 godina u pratnji dve punoplative osobe u sobi studiu ili apartmanu  – besplatno.

Napomena Covid-19:
Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.
Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.
Hvala na razumevanju.

Cene smeštaja, Vila Rias, Valona, Albanija, letovanje 2021.

Sopstveni prevoz

Smeštaj Dbl room Studio A1B
Usluga RO RO RO
01.09.-30.09. / / /

Cene po osobi dnevno u dinarima (RSD)

LEGENDA:
RO – room only – samo noćenje
Dbl – dvokrevetna soba sa terasom
Studio – studio
A1B – apartman sa jednom spavaćom sobom

Galerija Vila Rias, Valona, Albanija, letovanje 2021.

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja, hotel Haris, Valona, Albanija, letovanje 2021.

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)