Vila Zec Budva Crna Gora
Destinacija: Vila Zec, Budva, Crna Gora

Vila Zec, Budva, Crna Gora letovanje 2024.

Vila Zec – Nalazi se u Budvi na 250m od mora.

Vila poseduje sopstveni prelepo uređen restoran u kome se poslužuje doručak na bazi švedskog stola.
Sve sobe u vili su dvokrevetne i trokrevetne, sa terasom, klimom i internetom bez doplate, pegla i fen uslužno, TV, kupatilo sa tuš kabinom.
Vila poseduje i četvorokrevetne apartmane u potkrovlju koji se mogu iznajmiti bez usluge ishrane. U apartmanu su opremljene kuhinje, klima internet bez doplate, TV, kupatilo sa tuš kabinom.
Promena peškira na dva dana, posteljine na pola smene.

Cena smeštaja u Vili Zec, Budva, Crna Gora letovanje 2024.

BB
RO
Dbl App 4+0
31.05-19.06.
11.09-30.09.
/ /
20.06-10.09.
/ /

Cene po osobi po danu na bazi noćenja sa doručkom i za najam apartmana po danu bez usluge ishrane sa minimalnim brojem od 5 noćenja

 

Galerija Vila Zec, Budva, Crna Gora letovanje 2024.

 

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)