Opšte informacije o letovalištu

Volos – je jedan od najvećih i najatraktivnijih gradova u Grčkoj i jedna od najznačajnijih luka ove zemlje. Ovaj grad, sagrađen u podnožju planine Pilios gleda na Pagasteički zaliv. Ovo je jedan od najlepših delova Tesalije – na ovom mestu se spajaju more i Kentaurova planina. Volos je mitsko mesto će vam okupirati maštu. Za Magneziju su vezane neke važne priče iz grčke mitologije. Predakom ovog mesta se smatra jedan od Zevsovih sinova, Magnes, ali je Magnezija poznatija po tome što je ovde rođeno mitsko biće kentaur. Između ostalih, Asklepije i Ahil su bili učenici kentaura Hirona. Čuveno putovanje Argonauta, jedan od najvećih mitova koji ima grčka mitologija, počelo je upravo iz Pagasteičkog zaliva. Volos je jedan od najlepših grčih gradova što je dovoljna preporuka za letovanje kad se uzme u obzir da. je Grčka zemlja sa mnogo lepih mesta Bogatstvo ovog regiona i dugačka istorija su svakako ostavili traga na arhitekturi kojom se divi grad Volos. ,

Lokacija letovališta Volos – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)