Opšte informacije o letovalištu

Vrahos – Vrahos je prelepo mestašce ne toliko poznato kod nas, sa dugačkom peščanom plažom koja se nalazi na pola puta između Parge (35 km) i Preveze (35 km).
Plaža je dugačka 3 km i jedna je od najpopularnijih i najposećenijih plaža u toku sezone u ovom delu Grčke sa trkizno plavim morem.

Mesto je pored plaže i kristalno čistog mora poznato po bujnoj vegetaciji koja upotpunjuje lepotu ove regije.
Veliki broj kafića, restorana, taverni i supermarketa čini ovo mesto dodatno atraktivnim i jednim od najlepših u čitavoj oblasti Epir.
Letovlište predstavlja pravo mesto za bezbrižan odmor, a naročito je poznato među Grcima i Italijanima, a vrlo često predstavlja izbor za kupanje čak i gostima iz obližnjih mesta.
Blizina Parge i Preveze (pa čak i Lefkade – 60 kilometara) pruža mogućnost za aktivan odmor, večernje izlaske, šoping izlete: Krf, Paksi, Itaku…
Ukoliko odlučite da Vaš odmor provedete u ovom malom letovalištu sa perfektnom plažom, sigurno nećete pogrešiti.
Kombinacija toplog mora, borove šume i planina u zaleđu, garant su odlične klime i mogućnosti za uživanje.

Lokacija letovališta Vrahos – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)