Destinacija: Hotel Orfej, Pamporovo, Bugarska
Cena:
Rezerviši online odmah!

Hotel Orfej, Pamporovo, zimovanje 2019

Hotel Orfej je udaljen od ski lifta 200 m.

Sadržaj hotela: Lift, sef na recepciji, animacioni i dečiji programi programi, wi-fi, prodavnica, dečiji i zatvoreni bazen, parking, garaža uz doplatu 5€ po danu, restoran, mehana, bar, dečija igraonica, dečiji krevetac, wellness centar, salon lepote, fitnes, sauna, parno kupatilo, masaža, jacuzzi, menjačnica.
Svi sadržaji (bazen, fitnes, jakizi, sauna, wi-fi u lobiju, parking, sef na recepciji, programi animacije za decu i odrasle) besplatno.

Hotel raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama i apartmanima sa jednom spavaćom sobom u kojima je francuski ili dva odvojena ležaja i kauč na rasklapanje, pogled na planine ili ski staze, grejanje, mini bar, TV SAT, fen za kosu, vrata između soba.

Promena posteljine dva puta nedeljno, promena peškira pet puta nedeljno. Kozmetički set u kupatilu.

Popusti i doplate za decu i odrasle:
– Deca do 5 godina besplatno.
– Dete od 5 do 13 godina na pomoćnom ležaju u dvokrevetnoj sobi besplatno.
– Dete od 5 do 13 godina na redovnom ležaju u dvokrevetnoj sobi plaća 50%.
– Četvrta odrasla osoba na pomoćnom ležaju u apartmanu plaća 15% od cene apartmana.
– Drugo dete od 5 do 13 godina na pomoćnom ležaju u apartmanu plaća 10% od cene apartmana.
Obavezna doplata za Novogodišnju večeru: odrasli 60€, deca 34,2€
Obavezna doplata za Božićnu večeru (25.12.): odrasli 34€, deca 18,02€

Galerija Orfej, Pamporovo, zimovanje 2019Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)