Turistička agencija Maestro Travel nastala je sa idejom da na tržištu ponudi svoje usluge na potpuno drugačiji, nov i moderan način.

Baš onako kako današnji trendovi to i zahtevaju, mi smo tu da u saradnji sa korisnicima naših usluga oformimo paket usluga koji će u potpunosti odgovarati tražnji, da u trenutku kada je najvažnije donosimo mudre odluke i dođemo do istog cilja na obostrano zadovoljstvo.
Sa nama u svakom trenutku možete očekivati profesionalizam i stručnost pre svega, a ono što je najbitnije da kompletnu organizaciju, logistiku, opremu, ljudstvo i svu potrebnu tehničku podršku dobijate na jednom mestu tj angažovanjem Maestro Travel agencije za organizovanje svih Vaših aktivnosti, workshop-ova, prezentacija, koktela, predavanja i obuka, sprovođenja projekata sa kompletnom podrškom tokom implementacije.
Stručni tim Maestro Travel agencije čine ljudi koji iza sebe, kako individualno tako i grupno, imaju mnoštvo realizovanih projekata i poverenih poslova od strane mnogih značajnih institucija i programa.

Šta nudimo i koje su nam mogućnosti?

Maestro Travel Vam stoji na raspolaganju za sprovođenje svih vrsta Vaših aktivnosti.
Sve te aktivnosti možemo upakovati u jedan paket usluga ili pružati usluge pojedinačno po Vašim željama i potrebi.

Ovom prilikom iz naše ponude izdvojićemo samo jedan mali deo usluga koje pružamo:

 • Zakup hotelskih kapaciteta za potrebe smeštaja grupe u zemlji i inostranstvu
 • Medijske promocije (organizacija svih vrsta medijskih promocija)
 • Medijska podrška (pozivanje svih željenih medija u regionu radi promocije određenog događaja)
 • Najam sala za rad – u zavisnosti od veličine grupe i potreba u mogućnosti smo da organizujemo: konferencijske sale, kongresne dvorane, koncertne dvorane, restoranske sale…
 • Organizacija i najam opreme sa ljudstvom za simultano prevođenje
 • Organizacija simultanog i konsekutivnog prevođenja na skupovima svih vrsta
 • Opremanje sala za rad visokokvalitetnom opremom
 • Ozvučenje, monitoring i rasveta za sve vrste skupova, radionica, defilea i svečanosti u zatvorenom i otvorenom prostoru
 • Organizacija keteringa i koktela
 • Organizacija štampe promotivnog i radnog materijala za sve vrste skupova bez ograničenja (offset, digitalna i sito štampa)
 • Maestro Limo Service – organizacija prevoza u zemlji i inostranstvu vozilima visoke turističke klase od 3 – 85 mesta (broj vozila neograničen)
 • Organizacija transfera na svim relacijama
 • Organizacija transfera Aerodrom – Hotel – Aerodrom uz rezervaciju avio karata za ceo svet
 • i još mnogo toga…

 

Osnovni cilj Maestro Travel agencije je da sve Vaše zahteve upakuje u jedinstveni paket usluga oformljen isključivo za Vas kao našeg korisnika a na osnovu zahteva koje u datom trenutku imate.

Iskreno se nadamo da će Maestro Travel nakon ove prezentacije biti i
Vaša Mudra odluka!Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)