Ioannis Asprovalta Grčka letovanje

Ioannis Apartments, Asprovalta

Ioannis Apartments, Asprovalta, Strimonikos, Grčka letovanje 2024. Ioannis apartmani nalaze se u mirnom kraju Asprovalte na samo 140m od plaže i...
RO već od rsd dnevno

Opšte informacije o letovalištu

Asprovalta se nalazi u centralnoj Makedoniji, jednoj od 13 oblasti Grčke, nedaleko od Ouranopolisa, i poluostrva Atos, na oko 70 km od Soluna.
Asprovalta može da se pohvali lepom peščanom plažom, parkom, kej sa drvoredom, lepim kućama i uređenim ulicama. Veliki broj prodavnica, taverni, kafeterija i diskoteka učiniće da Vaš odmor u Asprovalti bude nezaboravan. Ovde je lako prilagoditi svakodnevne troškove vlastitim mogućnostima jer su cene sasvim umerene. Nedaleko od letovališta su i svi veliki grčki supermarketi, počev od LIDL – a.
Vernost tradiciji očigledan je u svakodnevnom životu, poslu, igri, pesmi, a mnogo više o njihovoj tradicije možete saznati obilaskom Narodnog muzeja Asprovalte.
Obala je nagrađivana plavom zastavom Evropske unije.
Peščana plaža dugačka je oko 1 km.To što ovu oblast jos čini posebnom je i blizina antičkog grada Stagire, gradić Amfipolis, pećina Alistratis, kao i crkvu Svetog Djordja gde se čuva ikona ovog sveca doneta još u XVI-XVII veku.
Promenadom se lako i brzo stiže do obližnje Nea Vrasne a tu je i puno sadržaja za zabavu, razonodu i sportske aktivnosti.

Lokacija letovališta Asprovalta – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)