Malme Kopenhagen Švedska Danska Skandinavija
Destinacija: Malme, Švedska, Skandinavija
Cena: Program je u pripremi!!!

MALME – KOPENHAGEN – HELSINGBORG – LUND

AVIONOM IZ NIŠA i BEOGRADA 2023.

P R O G R A M   J E   U   P R I P R E M I !!!

Opšte informacije o programu

PRVI DAN: NIŠ/BEOGRAD-MALME
Okupljanje grupe na aerodromu „Konstantin Veliki“ u Nišu / “Nikola Tesla” u Beogradu. Let za Malme kompanijom Wizzair u 18:40h. Nakon sletanja, pasoške i carinske kontrole idemo ka hotelu. Smeštaj u hotel. Noćenje.

DRUGI DAN: MALME-KOPENHAGEN -MALME
Doručak. Nakon doručka slobodno vreme ili fakultativni odlazak za Dansku. Odlazak do Danske prestonice – Kopenhagena. Vozićemo se preko čuvenog Oresundskog mosta, koji je ujedno i najveći most na svetu koji povezuje dve države. Nakon 40 min vožnje stižemo u Kopenhagen i razgledamo grad prvo iz autobusa, a nakon toga i pešaka. Obilazimo: statuu Male Sirene, Gradsku većnicu, zabavni park Tivoli (ulaznica nije uključena u cenu). Šetnju nastavljamo najpopularnijom ulicom u Kopenhagenu – Stroget. Dolazimo do luke Nyhavn, Nakon toga tačno u podne idemo do kraljevske palate Amalienborg, gde ćemo gledati smenu kraljevske straže. Nakon toga fakultativna vožnja brodićem danskim kanalima u trajanju od 1h. Slobodno vreme u Kopenhagenu do 18:00h. Povratak u hotel oko 19:00h. Slobodno veče u Malmeu. Noćenje.

TREĆI DAN: MALME-HELSINGBORG-LUND-MALME
DoručakNakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnosti ili u 09:30h fakultativni odlazak za Helsingborg. Vožnja do Helsingborga kroz prelepe predele regije Skanija u trajanju od 1h. U Helsingborgu obilazimo crkvu Sv. Vasilija Velikog, a zatim idemo i do crkve Sv. Marije. Posle toga se penjemo na tvrđavu sa koje ćemo uživati u pogledu na Dansku i Oresundski moreuz. Slobodno vreme za kafu i za šetnju pored mora. Oko 13:30h put nastavljamo ka Lundu. Lund je poznati univerzitetski grad u Skandinaviji. Prolazimo kroz univerzitetski deo grada i dolazimo do samog centra. Odlazimo do muzeja Kulturen (ulaznica uračunata u cenu izleta) gde ćemo imati priliku da se upoznamo sa švedskom kulturom i načinom življenja od srednjeg pa sve do 20. veka. Polazak za Malme oko 17h. Slobodno vreme u gradu ili povratak u hotel. Noćenje.

ČETVRTI DAN: MALME – BEOGRAD/NIŠ
–  
Doručak. U 09:00h polazak autobusom u obilazak Malmea. Obilazimo stari deo i nastavljamo preko kanala u novi deo Malmea koji se nalazi u delu grada Vestra Hamnen. Pravimo pauzu za fotografisanje ispred Turning Torsa, koji je i simbol grada. Dolazak do Gustav Adolf trga, odakle nastavljamo obilazak grada pešaka. Idemo do malog trga (Lilla torg), zatim do Velikog Trga (Stortorget) i na kraju do crkve Sv. Petra. Slobodno vreme u gradu do 13:00h. Transfer grupe do aerodroma. Let za Beograd/Niš. Dolazak u Beograd/Niš. Kraj programa.

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI:  RSD

DOPLATE I POPUSTI:
– Doplata za 1/1 sobu  RSD
– Deca od 2 do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe plaćaju  RSD, imaju sedište u avionu i pomoćni ležaj u 1/2 sobi.
– Za treću odraslu osobu u 1/2 +1 sobi, cena se umanjuje za  rsd i ta osoba ima pomoćni ležaj na rasklapanje.

U CENU JE URAČUNATO:
– Avio prevoz na relaciji NIŠ-MALME-NIŠ (BEOGRAD-MALME-BEOGRAD) kompanijom “WIZZAIR”. Sa uračunatim jednim komadom ručnog prtljaga sledećih dimenzija:
40X30X20 cm.
– Smeštaj u Hotelu sa  3* u Malmeu na bazi 3 noćenja sa doručkom (švedski sto) u 1/2 i 1/2+1sobama.
– Troškovi organizacije i vođstvo puta.
– Povratni transfer od aerodroma u Malmeu do hotela.

U CENU NIJE URAČUNATO:
– Međunarodno zdravstveno osiguranje koje nije obavezno, ali ga organizator preporučuje, u ovom slučaju “GENERALI”.
– Doplata za još 1 komad kabinskog prtljaga do 10kg dimenzija 55X40X23 cm –  rsd
– Ostali troškovi koji nisu predviđeni programom.
– Fakultativni izleti.

FAKULTATIVNI IZLETI:
– Kopenhagen – 55€ odrasli  / 45€ deca do 12 godina
– Helsingborg i Lund– 40 € odrasli / 30€ deca do 12 godina (sa ulaznicom za muzej na otvorenom “Kulturen”)

 Aranžman je rađen na bazi minimum 40 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.

ZA OVO PUTOVANjE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA MAESTRO – YUTA STANDARD

 

Galerija, Malme, Kopenhagen, Helsingborg, Lund

 

Program putovanja, Malme, Kopenhagen, Helsingborg, LundTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)