Reykjavik Island
Destinacija: Reykjavik, Island, 2024.
Cena: Program je u pripremi!!!

ISLAND 2024.

AVIONOM IZ BUDIMPEŠTE

P R O G R A M   J E   U   P R I P R E M I !!!

Opšte informacije o programu

 

1.dan: NIŠ-BEOGRAD-HORGOŠ
Okupljanje grupe u Nišu, oko 20:00h. Vožnja auto putem preko Beograda, Novog Sada i Subotice do graničnog prelaza Horgoš. Ulazak u Mađarsku.

2.dan: BUDIMPEŠTA-REYKJAVIK
Dolazak na aerodrom “List Ferenc” u Budimpešti oko 04:00h. Prijava na let. Let kompanijom “WIZZAIR” za Reykjavik u 06:40h. Dolazak u Reykjavik (aerodrom Keflavik) u 09:15h. Po sletanju vožnja autobusom preko poluostrva Reykjanesa, prema glavnom gradu. Reykjavik je najsevernija prestonica na svetu i kulturno, ekonomsko i političko sedište Islanda. Reykjavik je mesto uzbudljivih mogućnosti okruženo neverovatnim krajolicima, kosmopolitski i beskrajno šarmantan grad koji i dalje neguje tradicionalni način života, bez stresa zapadnih metropola. Razgledanje starog i novog dela grada, od Höfdi kuće u kojoj navodno boravi duh žene koja je „zabavljala“  Reagana i Gorbačova na poznatom samitu 1986. god. u Reykjaviku. U toj kući je potpisan sporazum o prestanku hladnog rata. Obilazimo i skulpturu Solfar na obali koja je danas jedan od tri najprepoznatljivija simbola grada, fantastičnu koncertnu dvoranu Harpa koja označava izlazak iz krize 2008. Godine , stari deo grada uz popularno jezero Tjörnin i idemo sve do brda Oskjuhlid gde se smestio popularni restoran Perlan sa kojeg se pruža pogled na Reykjavik i planinu Esju koja ga nadgleda sa okeana. Smeštaj u hotel. Slobodno veče za uživanje na ulicama uvek živahnog grada. Noćenje. 

3.dan: „ZLATNI KRUG”: THINGVELLIR – GEJZIR STROKKUR – VODOPAD GULLFOSS
Doručak. Nakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog celodnevnog izleta po tzv. ”Zlatnom krugu“. Vožnja do UNESCO-m zaštićenog nacionalnog parka Thingvellir, remek-dela prirode, mesta gde se susreću Evroazijska i Severnoamerička kontinentalna tektonska ploča. Thingvellir je i mesto od posebnog značaja Islanđanima jer su tu doseljenici 930. godine osnovali  Althing, nacionalni parlament, koji je ujedno i najstariji parlament na svetu. Šetnja fantastičnim krajolikom među stenama okamenjene lave prema letnjoj rezidenciji islandskih predsednika. Nastavak putovanja do nesvakidašnjeg krajolika, geotermičkog područja gejzira, sa ključalom vodom, Strokkur gejzirom, koji izbacuje vodu 30 metara u vazduh svakih nekoliko minuta. Takođe ćemo posetiti veličanstveni, impozantni Gullfoss (Zlatni vodopad), jedan od najfascinantnijih islandskih vodopada, koji je smešten u gornjem delu reke Hvita. Povratak u Reykjavik. Slobodno veče. Noćenje.

4.dan: REYKJAVIK – „PLAVA LAGUNA“
Doručak. Nakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost odlaska na još jedan fakultativni izlet u Plavu lagunu, gde se možete okupati u termalnoj vodi neobične plave boje i izrazito dobrog terapijskog dejstva na kožu čija je temperatura oko 37-380 C. Dokazano je da kupanje u Plavoj laguni povoljno utiče na reumatska i kožna oboljenja. Kupanje u Plavoj laguni zaista je pravo zadovoljstvo za um i telo! Povratak u Reykjavik u popodnevnim satima. Slobodno vreme. Noćenje.

5.dan: REYKJAVIK-BUDIMPEŠTA-BEOGRAD-NIŠ
Doručak. Nakon doručka transfer do aerodroma. Prijava za let. Let za Budimpeštu u 10:00h. Sletanje u Budimpeštu u 16:25h. Transfer do Srbije uz usputne pauze zbog graničnih formalnosti. Dolazak u Beograd i Niš oko ponoći, u zavisnosti od zadržavanja na granici. Kraj programa.

 

*PROMO CENA PO OSOBI: RSD

+ CENA AVIO KARTE U TRENUTKU REZERVACIJE, OKVIRNA CENA AVIO KARTE JE  rsd
*PROMO CENA VAŽI DO POPUNE KAPACITETA

 

DOPLATE I POPUSTI:
– Doplata za 1/1 sobu – 35.000 RSD
– Dete do 12 (11.99) godina starosti plaća 40.000 rsd i punu cenu avio karte

U CENU JE URAČUNATO:
– Transfer minibusom sa 20 mesta na relaciji NIŠ-BEOGRAD-BUDIMPEŠTA-BEOGRAD-NIŠ
– Smeštaj u hotelu u Reykjaviku sa min 3*, na bazi 3 noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/2+1 sobama.
– Transfer na Islandu od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma.
– Razgledanje Reykjavika 1. dana
– Troškovi organizacije i vođstvo puta.

U CENU NIJE URAČUNATO:
– Avio prevoz na relaciji BUDIMPEŠTA-REYKJAVIK-BUDIMPEŠTA kompanijom “WIZZAIR”. Uz osnovnu kartu ide 1 komad ručnog prtljaga dimenzija: 40X30X20 cm;
– Moguće su doplate i za veći prtljag: *kabinski prtljag (do 10kg), dimenzija 55X40X23cm  – 6.500 rsd po osobi;  *čekirani prtljag (do 20kg) – 14.500 rsd po osobi;
– Obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje  u ovom slučaju “GENERALI” – 714 rsd po osobi;
– Ulaznice za muzeje, lokalitete;
– Fakultativni izleti;

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:
– Obilazak “Zlatnog kruga” sa vodičem – 120€ izlet traje 8h (obavezna prijava u agenciji)
– Plava Laguna – 120€ – izlet traje 4h (obavezna prijava u agenciji)

VAŽNO:
Putnicima se preporučuje da ponesu odeću koja će ih štiti od vlage i moguće kiše. Takođe preporučujemo i udobnu obuću odnosno cipele koje se koriste za planinarenje. Temperature u oktobru su između 4oC – 10oC.

NAČIN PLAĆANJA:
– Prilikom rezervacije, putnik plaća avio kartu u punom iznosu. Ostatak aranžmana može isplatiti najkasnije 20 dana pre puta.
– Ukoliko putnik sam kupuje avio kartu, onda plaća 40% od cene prilikom rezervacije, ostatak 20 dana pre puta.
– Moguće je aranžman platiti i na rate uz deponovanje čekova ili administrativne zabrane, bez ikakvih uvećanja.

OPIS HOTELA:
Agencija „Maestro travel“ sarađuje sa hotelima u Reykjaviku koji se nalaze u užem ili širem centru grada. Svi hoteli su dobro pozicionirani i kategorisani su sa min 3*. Sobe su 1/2 ili 1/2+1 gde je treći ležaj pomoćni na rasklapanje. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo, toalet, TV, WiFi mrežu. Ime hotela biće poznato 15 dana pre početka putovanja. Primer hotela: Hotel Storm

ZA OVO PUTOVANjE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA MAESTRO – YUTA STANDARD

Galerija, Reykjavik, Island, 2024.

 

Program putovanja – Reykjavik, Island, 2024.Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)