Hotel Adria

Hotel Adria, Šušanj, Crna Gora letovanje 2024. Lokacija: Hotel se nalazi u mirnom delu Šušnja, udaljen od plaže 500m. Sadržaj hotela: Dvokrevetne...
HB već od 2.900 rsd dnevnoHB već od 2.900 rsd dnevno

Hotel Adria 3*, Šušanj, Crna Gora

Šušanj

Šušanj je lociran na obali Jadrana, između Sutomora i Bara. Šljunkovitu plažu dugu 2kilometara obogaćuje borova šuma kao i divno šetalište koje povezuje Šušanj sa Barom.
Zahvaljujući borovoj šumi plaža je u svako doba dana idealno mesto za odmor i predivno mesto za večernje šetnje kraj mora.
Ukrštanje mediternske i kontinentalne klime, morski vazduh i borova šuma pogodni su u lečenju reumatskih bolesti disajnih organa.
Sa Šušanjske plaže često polaze brodići do Sutomora, Kraljičine plaže, Petrovca, Sv. Stefana i Budve.

Lokacija letovališta Šušanj – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)