Etno kopmpleks
Destinacija: Etno kopmpleks "Balašević", Rtanj, Srbija
Cena: Program je u pripremi!!!

Etno kopleks “Balašević”
RTANJ

P R O G R A M   J E   U   P R I P R E M I !!!

 

Opšte informacije o programu

1. dan  – Sastanak grupe u 07:00h u Nišu na parkingu kod “Roda” centra. Sledi putovanje autoputem preko Paraćina do manastira Lešje. Manastir Lešje je udaljen 10 km od Paraćina. Manastir je zadužbina Vukoslava , vlastelina na dvoru Nemanjića koji je zajedno sa sinovima Držmanom i Crepom podigao kompleks manastira Lešje. Obilazak manastira. Nastavak putovanja ka etno kompleksu “Balašević”. Etno kompleks Balašević se nalazi u podnožju planine Rtanj. Gostima su na raspolaganju, bazen, sauna, spa centar, sportski tereni.  Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za opuštanje na bazenu i u wellness centru. Večera. Noćenje.

2. dan – Doručak. Slobodno vreme do 14:00h. Polazak za Sokobanju. Odlazak do planine Ozren koja se nalazi iznad Sokobanje. Obilazak jedinstvenog vodopada Ripaljka. Naziv “Ripaljka” je dobio po narodnom izrazu za skakanje-ripanje, voda ripa. Vodopad je zaštićen 1948 godine kao prirodno blago a sastoji se od većeg broja kaskada ukupne dužine 40 metara. Glavni vodopad – Velika Ripaljka, visok je između 11. i 14. metara, u zavisnosti od količine vode. Slobodno vreme u banji za šetnju prelepim banjskim parkom. Sokobanja je najstarija banja u Srbiji koja se organizovanim turizmom bavi skoro dva veka. Kada se kaže banja u Srbiji, svakako se misli na Sokobanju koja je srpska kraljica turizma. Oko 18h polazak ka Nišu. Vožnja preko Bovanskog jezera i Aleksinca do Niša. Dolazak u Niš oko 20h. Kraj programa.

PROMO CENA PO OSOBI:  rsd

 

                                      *Promo cena važi do popune kapaciteta

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– Prevoz minibusom sa (20 mesta) visoke turističke klase na navedenoj relaciji.
– Obilazak manastira Lešje i Sokobanje
– Smeštaj u hotelu “Rtanj Balašević” u 1/2 i 1/3 sobama, na bazi 1 polupansiona.
– Korišćenje bazena i slane sobe.
– Troškovi organizacije i vođstvo puta.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– Korišćenje saune i parnog kupatila (50% popusta na redovne cene)
– Ostali troškovi koji nisu predviđeni programom.

Način plaćanja :
Prilikom rezervacije 40%, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

Aranžman je rađen na bazi minimum 10 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.

ZA OVO PUTOVANjE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA MAESTRO – YUTA STANDARD

 

Galerija, Etno kopleks “Balašević”, Rtanj, 2024.

Program putovanja, Etno kopleks “Balašević”, Rtanj, 2024.Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)