Barselona Španija
Destinacija: Barselona, Španija, 2023.
Cena: Program je u pripremi!!!

BARSELONA 2024.

AVIONOM IZ BEOGRADA/NIŠA

P R O G R A M   J E   U   P R I P R E M I !!!

Opšte informacije o programu

PRVI DAN: NIŠ-BERGAMO-BARSELONA
Okupljanje grupe na aerodromu u Beogradu/Nišu. Let za Barselonu. Sletanje u Barselonu u 01:00h. Transfer do hotela. Noćenje.

DRUGI DAN: BARSELONA
Doručak. Nakon doručka oko 10:00h sledi panoramski obilazak grada autobusom: Sagrada familia, Španski Trg, Nacionalna palata, Kolumbov spomenik. ulica La Rambla, Olimpisjki stadion. Penjemo se na brdo Monžujik, gde ćemo napraviti prelepe fotografije. Slobodno vreme u centru grada za šoping i za šetnju prelepim ulicama Barselone. Individualni povratak u hotel. Fakultativni odlazak na flamenko veče. Noćenje.

TREĆI DAN: BARSELONA-ĐIRONA-FIGUERAS
DoručakNakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni obilazak Đirone i Figerasa uz obilazak muzeja Salvadora Dalija. Polazak za Đironu, grad koji se nalazi u blizini granice sa Francuskom. Poseban šarm ovom gradu daju zidine koje su nastale kao deo sistema odbrane, a koje datiraju iz rimskog perioda. Kule su pretvorene u vidikovac sa kog se pruža predivan pogled na okolinu. Obilazak grada: šetnja starim gradskim jezgrom, obilazak jevrejske četvrti, gotske katedrale. Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Figuerasa. Poseta muzeju Salvadora Dalija koji je jedinstven u svetu po svojoj neobičnoj postavci i fascinantnim eksponatima. Muzej je smešten u porodičnoj kući, a muzejsku postavku je postavio lično Dali. Povratak u Barselonu. Noćenje.

ČETVRTI DAN: BARSELONA
DoručakNakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak do akvarijuma koji je jedan od najvećih u Evropi. On je ujedno I zabavni centar. Zatim odlazak do stadiona “Nou Camp” na kome igra FK “Barselona”. Obilazak stadion i muzejske postavke kluba iz Katalonije. Slobodno vreme u gradu. Povratak u hotel. Noćenje.

PETI DAN: BARSELONA-BERGAMO- NIŠ
–  Rana odjava iz hotela i doručak za poneti. Polazak ka aerodromu u 03:30h. Poletanje za Beograd/Niš. Sletanje na aerodrom u Beogradu/Nišu. Kraj programa.

*PROMO CENA PAKET ARANŽMANA IZ BEOGRADA:  RSD

 

*PROMO CENA VAŽI DO POPUNE KAPACITETA

DOPLATE I POPUSTI:
– Doplata za 1/1 sobu  RSD
– Deca od 2 do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe plaćaju  RSD, imaju sedište u avionu i pomoćni ležaj u 1/2 sobi.

U CENU JE URAČUNATO:
– Avio prevoz na relaciji NIš-Bergamo-Barselona-Bergamo-Niš kompanijom “Ryanair”. Sa uračunatim  1 komadom ručnog prtljaga sledećih dimenzija: 40X20X25 cm
– Aerodromske takse.
– Smeštaj u Hotelu sa minimum 3* u Barseloni na bazi 4 noćenja sa doručkom (švedski sto) u 1/2 i 1/2+1sobama.
– Povratni transfer od aerodroma Barselona do hotela.
– Povratni transfer od aerodrome u Bergamu do Bergama
– Troškovi organizacije i vođstvo puta.

U CENU NIJE URAČUNATO:
– Međunarodno zdravstveno osiguranje koje nije obavezno, ali ga organizator preporučuje, u ovom slučaju GENERALI.
– Dodatni kabinski prtljag dimenzija  55X40X20 cm (do 10kg).
– Boravišna taksa I turistička taksa nije uracuntata u cenu i plaća se na licu mesta za hotel kategorije 3* – 0,75 evra po osobi i noćenju, za hotel kategorije 4* – 1,25 € po osobi po noćenju
– Fakultativni izleti.

 

ZA OVO PUTOVANjE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA MAESTRO – YUTA STANDARD

Galerija, Barselona, Španija, 2024.

 

Program putovanja, Barselona, Španija, 2024.Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)