Kamenovo

Kamenovo –  je manja plaža, jedna od 16 manjih atraktivnih plaža Budvanske rivijere. Plaža se nalazi na potezu prema Perazića Dola, između Bečića i Pržna. Plaža je duga nekih 330m, sa peskovitom obalom i morskim dnom. Voda u ovom delu letovališta je kristalno čista i neobična – čas je tirkizna, čas ima azurni ton. Plaža gleda ka jugoistoku pa je tokom većeg dela dana osunčana. Zbog čiste vode dosta je popularna za ronjenje.

Lokacija letovališta Kamenovo- prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)