Andaluzija, Španija
Destinacija: Andaluzija, Španija, 2024.
Cena: Program je u pripremi!!!

ANDALUZIJA 2024.

AVIONOM IZ SOFIJE 

P R O G R A M   J E   U   P R I P R E M I !!!

Opšte informacije o programu

  1. dan NIŠ-SOFIJA-MALAGA-TOREMOLINOS

– Polazak iz Niša ka Sofiji oko 07:00h, putovanje autoputem do graničnog prelaza Gradina. Dolazak u Sofiju oko 12:00h prijava na let za Malagu. Let kompanijom “WIZZAIR” u 14:00h. Sletanje u Malagu u 16:55h. Sledi panoramsko razgledanje grada. Transfer do Toremolinosa. Smeštaj u hotel. Noćenje.

  1. dan TOREMOLINOS-GRANADA-TOREMOLINOS

Doručak. Slobodno vreme u Toremolinosu ili fakultativni izlet za Granadu I Alhambru. Panoramsko razgledanje Granade, poseta Alhambri. Granada je univerzitetski grad koji se nalazi u podnožju planina Siera Nevada, na ušću četiri reke. Poznata je po građevinama koja datiraju iz srednjeg veka, a nastale su pod uticajem mavarskih vladara i dinastija. Posebno je poznata tvrđava Alhambra koja se nalazi na brdu iznad grada i predstavlja kompleks kraljevskih palata. Nakon obilaska, povratak u Malagu. Uveče mogućnost fakultativnog odlaska na Flamenko veče. Noćenje.

  1. dan TOREMOLINOS-SEVILJA-TOREMOLINOS

– Doručak. Slobodno vreme u Toremolinosu ili fakultativni izlet za Sevilju. Sevilja je grad koride koji je udaljen oko 200km od Toremolinosa. Sevilja je grad najstrastvenijeg flamenka. Ona je i rodni grad Don Žuana, kao i mesto gde se odvija radnja opere Karmen. U Sevilji je nastao i čuveni hit Makarena, jednostavno, sve vrvi od života, ljubavi i umetnosti. Ona je grad koji istovremeno živi i u prošlosti i u sadašnjosti. Obilazak grada sa vodičem: gradska katedrala izgrađena na mestu džamije nakon proterivanja muslimana, Alkazar – stara mavarska palata, Zlatna kula, Gradska kuća, park Marija Luiza koji okružuju mnogi spomenici kulture i muzeji, korida koja datira iz 19. Veka. Katedrala u Sevilji je najveća srednjevekovna i gotska katedrala čija je unutrašnjost bogato ukrašena zlatom. Povratak u Toremolinos u kasnim večernjim satima. Noćenje.

  1. dan TOREMOLINOS-KORDOBA-TOREMOLINOS

Doručak, Slobodno vreme u Toremolinosu ili fakultativni izlet za Kordobu. Kordoba je grad koji je udaljen oko 170km od Toremolinosa.  Po dolasku, šetnja starim delom grada i razgledanje sa vodičem: stari most, kapija grada, jevrejska četvrt, Ova četvrt je najpoznatiji deo istorijskog jezgra Kordobe koju je UNESCO proglasio 1984. godine svetskom baštinom. Šetajući uskim ulicama imaćete utisak da se nalazite u nekom drugom vremenu. Kao da je svet stao, a da ste se vi vratili u prošlost. Kordoba je grad I  čuvenog slikara Hulija Romera. Slobodno vreme za šetnju Kordobom. Povratak u Toremolinos u večernjim satima. Noćenje.

  1. dan TOREMOLINOS-MARBELJA-RONDA-SOFIJA-NIŠ

– Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet za Marbelju i Rondu.  Marbelja je mesto gde letuju poznate ličnosti iz cele Evrope i jedno od najpoznatijih letovališta u ovom delu Evrope. Šetnja Marbeljom i pauza za kafu. Polazak ka Rondi. Ronda se nalazi na visini od oko 750m nadmorske visine i poznata je po praistorijskim crtežima na stenama, Rimskom mostu koji povezuje usek koji je napravila reka Guadalevin koja protiče kroz mesto. U Rondi se nalazi najstarija korida u Španiji koja je izgrađena 1784. godine. Korida je izgrađena na trgu Plaza de Toros. Ronda je privlačila veliki broj umetnika (Ernest Hemingvej, Orson Vels. Rondu je voleo i austrijski pesnik Rajner Maria Rilke, a Madona je u njemu snimila spot za pesmu Take a bow. Oko 14:00h polazak ka Malagi. Čekiranje na let za Sofiju. Let za Sofiju u 17:30h kompanijom “WIZZAIR”. Dolazak u Sofiju u 21:55h. Transfer do Niša i ostalih gradova. Kraj programa.

 

*PROMO CENA PO OSOBI: RSD

+ CENA AVIO KARTE U TRENUTKU REZERVACIJE, OKVIRNA CENA AVIO KARTE JE  rsd
*PROMO CENA VAŽI DO POPUNE KAPACITETA

DOPLATE I POPUSTI:
– Doplata za 1/1 sobu 25.000 RSD

U CENU JE URAČUNATO:
– Povratni transfer autobusom ili minibusom  na relaciji Niš-Sofija-Niš.
– Povratni transfer od aerodroma u Malagi do hotela u Toremolinosu.
– Smeštaj u Hotelu sa  3* ili 4* u Toremolinosu na bazi 4 noćenja sa doručkom (švedski sto) u 1/2 i 1/2+1sobama.
– Razgledanje Malage prvog dana boravka.
– Troškovi organizacije i vođstvo puta.

U CENU NIJE URAČUNATO:
– Avio prevoz na relaciji SOFIJA-MALAGA-SOFIJA kompanijom “WIZZAIR”. Uz osnovnu kartu ide  1 komad ručnog prtljaga sledećih dimenzija: 40X30X20 cm
– Moguće su doplate i za veći prtljag: * kabinski prtljag (do 10kg), dimenzija 55X40X23 cm – 4.700rsd po osobi; čekirani prtljag (do 20kg) – 7.300 rsd po osobi.
– Međunarodno zdravstveno osiguranje  u ovom slučaju “GENERALI” – 714 rsd  po osobi.
– Doplate za transfer iz drugih gradova do Niša.

(Beograd 3.000 rsd, Batočina, Bor, Zaječar, 2.400 rsd, Paraćin, Ćuprija, Jagodina, Knjaževac 2.000 rsd, Prokuplje, Leskovac 1.800 rsd)
– Fakultativni izleti.
– Ostali troškovi koji nisu predviđeni programom.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:
– Granada i Alhambra 70€
– Sevilja – 50€
– Kordoba – 45€
– Marbelja I Ronda – 50€
– Flamenko veče – 40€

*Paket svih izleta je sa popustom 240€ !!!

 

ZA OVO PUTOVANjE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA MAESTRO – YUTA STANDARD

Galerija, Andaluzija, 2024.

 

Program putovanja – Andaluzija, 2024.Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)