Destinacija: Budimpešta, Mađarska, Jesen 2023
Cena: Program je u pripremi!!!

Budimpešta, Mađarska
Jesen 2023. / autobusom
BOŽIĆNI VAŠAR!
2 noćenja sa doručkom
P R O G R A M   J E   U   P R I P R E M I !!!

 

Grad na devet mostova, sa više od 1500 godina starom istorijom i kulturnim blagom, koje su brojne civilizacije ostavile za sobom, svrstavaju Budimpeštu u red najlepših glavnih gradova Evrope… Proverite i Vi zašto je Budimpešta neizostavna destinacija više od 15 miliona turista godišnje!

Opšte informacije o programu

Prvi dan – četvrtak
Polazak grupe iz Niša u večernjim satima (transferi po navedenim gradovima). Vožnja preko Beograda, Novog Sada, Subotice sa usputnim pauzama radi odmora. Nakon graničnih formalnosti, noćna vožnja kroz Mađarsku.

Drugi dan – petak
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Razgledanje grada: Trg Heroja, Bulevar Andraši, mostovi Budimpešte, Ribarska četvrt, Kraljev Dvor, centar grada. Slobodno vreme u centru grada, ulica Vaci. Ulica Vaci je poznata po velikom broju restorana, kafića, suvenirnica i ostalih turističkih sadržaja. Nakon razgledanja grada smeštaj u hotel sa 4* u Budimpešti, slobodno vreme. Noćenje.

Treći dan – subota
Nakon doručka fakultativni odlazak do Jezera Balaton (Šiofok – najpoznatije turističko mesto na Balatonu). Jezero Balaton je najveće jezero u centralnoj Evropi i nazivaju ga još i mađarskim morem. Razgledanje znamenitosti i slobodno vreme. Popodne povratak za Budimpeštu u hotel. Večernje razgledanje grada brodom sa Dunava – krstarenje (fakultativno). Nakon krstarenja obilazak tvrđave Citadela sagrađene za vreme Habzburške monarhije, obilazak spomenika Slobode odakle se pruža prelep pogled na Dunav i Budimpeštu. Povratak u hotel. Nakon toga odlazak na večeru u Čardu-nacionalni restoran sa kuhinjom, muzikom i folklorom (fakultativno). Povratak u hotel. Noćenje.

Četvrti dan – nedelja
Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela. Odlazak u Sent Andreju – grad istorijski spomenik, koji su sagradili srpski trgovci u XVIII veku, svojim šarmom i lepotom sigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim. Obilazak Sent Andreje: razgledanje grada koji raspolaže najvećom zbirkom kulturnog nasleđa Srba u Mađarskoj: Trg Vuka Karadžića, Požarevačka crkva, rodna kuća Jaše Ignjatovića, Trgovački krst, Blagoveštenska crkva, Beogradska crkva , Krst Kneza Lazara …slobodno vreme. Povratak u Budimpeštu. Odlazak do Shoping mall-a Campona sa Tropikarijumom (fakultativno). Nakon toga okupljanje grupe i polazak za Srbiju. Putovanje sa usputnim stajanjima radi pauze i graničnih formalnosti.

Peti dan – ponedeljak
Dolazak u Niš u ranim jutarnjim satima. Kraj Programa.

CENA ARANŽMANA, Budimpešta, Mađarska, jesen 2023. putovanje:

Termin 08.12-12.12. 15.12-19.12.
Usluga 2BB 2BB
Beograd / /
Pojate (do Niša) / /
Niš / /

Cene po osobi za 2 noćenja sa doručkom i autobuskim prevozom u dinarima.

U CENU JE URAČUNATO:
– Prevoz autobusom ili minibusom visoke turističke klase na navedenoj relaciji;
– Smeštaj u hotelu sa 4* u Budimpešti u 1/2 i 1/3 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom
– Razgledanje Budimpešte u pratnji vodiča  po programu;
– Troškovi organizacije i vođstvo puta.

U CENU NIJE URAČUNATO:.
– Ostali troškovi koji nisu predviđeni programom;
– Putno zdravstveno osiguranje.
– Fakultativni izleti

– CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:
Krstarenje Dunavom – Odrasli 1.800 rsd, deca do 11.99 godina 1.200 rsd. (prijavljivanje i plaćanje u agenciji)
Večera u Čardi – Odrasli 30€, deca do 11.99 godina 25€.
TC Campona sa Tropikarijumom – Odrasli 9€, deca do 11.99 godina 6.5€.
Jezero Balaton – Odrasli 15€, deca do 11.99 godina 10€.
Sent Andreja – Odrasli 15€, deca do 11.99 godina 10€.

*Cene fakultativnih izleta su podležni promenama. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa.

DOPLATE I UMANJENJA ZA POLASKE IZ DRUGIH GRAGOVA:
– Doplata za polazak iz Zaječara i Bora – 2.500 rsd (minimum 4 putnika)
– Doplata za polazak iz Pirota i Leskovca – 2.000 rsd (minimum 3 putnika)

NAČIN PLAĆANJA:

OPIS HOTELA:
Hotel Intercity Budimpešta (Galerija) nalazi se u centru grada, odmah pored železničke stanice Keleti. U neposrednoj blizini se nalazi Puškaš arena, izložbeni centar Hungekpo kao i aerodrome Franc List. Hotel poseduje 312 moderno opremljenih soba. Svaka soba ima WiFi, pribor za kafu i čaj, SAT TV, klima uređaj, sef, frižider. Takođe u hotelu se nalazi restoran koji nudi bogati doručak na bazi švedskog stola, kao i bar gde možete da se opustite uz hladne i tople napitke.

ZA OVO PUTOVANjE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA MAESTRO – YUTA STANDARD

Galerija, Budimpešta, Mađarska, Jesen 2023.

 

Program putovanja, Budimpešta, Mađarska, Jesen 2023.

 Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)