MAESTRO LIMO SERVIS
NAJAM AUTOBUSA I AUTOMOBILA
Najam vozila sa vozačem za prevoz u zemlji i inostranstvu - Maestro Limo Service

STANDARDI KOJE ISPUNjAVAMO

Maestro Travel je licenciran od strane nadležnog Ministarstva i poseduje Licencu za međunarodni vanlinijski prevoz putnika u drumskom saobraćaju.

VOZNI PARK

Maestro Travel u svom voznom parku poseduje autobuse visoke turističke klase sa 21, 57, 59 i 61 sedište, putnička vozila bussines klase za sva Vaša privatna i službena putovanja, kao i gradske autobuse kapaciteta 85 sedišta.
Nastojimo da u svom voznom parku uvek posedujemo nova vozila, te uvek klijentima ponudimo kvalitetno i atraktivno vozilo za prevoz na željenoj relaciji.

VRSTE PREVOZA KOJE OBAVLjAMO

Maestro Travel može ponuditi sledeće vrste usluga prevoza:
* Prevoz automobilom na željenoj relaciji
* Transferi do svih aerodroma u Srbiji i okolnim zemljama
* Prevoz autobusima visoke turističke klase kapaciteta 21, 57, 59, 61 mesta
* Prevoz radnika za korporativne klijente gradskim autobusima kapaciteta 85+ mesta

SIGURAN i BEZBEDAN PREVOZ

Profesionalni vozači Maestro Travel agencije ispunjavaju sve zakonom propisane uslove i imaju dugogodišnje iskustvo u prevozu putnika. Sva naša vozila redovno se servisiraju u ovlašćenim servisima, te je bezbednost i ispravnost voznog parka imperativ.

UDOBAN PREVOZ

Maestro Travel nastoji da vozila u svakom trenutku zadovolje najviše standarde i zahteve naših klijenata.

MAESTRALAN PREVOZ

Dugogodišnje iskustvo svih zaposlenih u Maestro Limo Servisu izdvaja nas malo drugačijom uslugom, koja je uvek za korak ispred Vaših očekivanja.

MAESTRO LIMO SERVIS
NAJAM AUTOBUSA I AUTOMOBILA

INFORMACIJE I REZERVACIJE

Mail: maestrolimo@maestrotravel.rs

Mob: +381 65 288 7001Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)