Perast, Crna Gora
Destinacija: Cetinje, Budva, Ostrog, Vaskrs 2024, Crna Gora
Cena: Program je u pripremi!

Budva, Crna Gora
Cetinje – Budva – Ostrog

Vaskrs, putovanja 2024.

2 noćenja sa doručkom / autobusom

P R O G R A M   J E   U   P R I P R E M I !!!

Opšte informacije o programu

Prvi dan NIŠ-CETINJE
Polazak iz Niša oko 23:00h. Sastanak grupe pola sata ranije. Sledi putovanje preko Novog Pazara do graničnog prelaza. Ulazak u Crnu Goru. Nastavak putovanja do Cetinja sa pauzama.

Drugi dan CETINJE-BUDVA
Dolazak u istorijsku prestonicu Cetinje u prepodnevnim satima. Zajednička šetnja kroz istoriju i događaje i priče o dinastiji Petrović Njegoš: Biljarda, nekadašnja rezidencija Njegoševa; Dvor Kralja Nikole, danas muzej koji čuva preko 10.000 retkih knjiga, kao i dva Oktoiha; Istorijski muzej u kome se nalazi čuvena ikona Bogorodica Filermosa za koju se veruje da je naslikao Sveti apostol Luka; Cetinjski manastir koji čuva ruku Svetog Jovana Krstitelja, česticu Časnog krsta i Oktoih iz 1494. godine, ali i mošti Svetog Petra Cetinjskog.
Nakon pauze u Cetinju, nastavak putovanja do Budve. Dolazak u Budvu, smeštaj i slobodno vreme. Noćenje.

Treći dan BUDVA-KOTOR-PERAST-BUDVA
Doručak. Slobodan dan u Budvi ili odlazak na izlet do Kotora i Perasta (fakultativno). U Kotoru nas čeka lokalni vodič koji će nas upoznati sa tajnama ovog poznatog trgovačkog grada koji nas odmah vraća u srednji vek sa svojim uskim kamenim ulicama. Uživanje u ovom živopisnom gradu i njegovim 5km dugim bedemima starim 10 vekova. Videćemo Trg od Oružja, crkvu Sv Trifuna, Sat kulu, crkvu Svete Marije i mnoge druge građevine. Nakon šetnje Kotorom, odlazak u Perast i poseta čuvenom ostrvu Gospi od Škrpjela. Slobodno vreme za šetnju i uživanje na obali mora. Povratak u Budvu. Slobodno vreme. Noćenje.

Četvrti dan BUDVA-OSTROG-ŽDREBAONIK-NIŠ
Doručak. Nakon doručka, napuštanje hotela i polazak ka manastiru Ostrog. Dolazak u najčuveniju od svih svetinja koja se izdiže iznad Bjelopavlićke ravnice i priča o istorijskim prilikama i životu Svetog Vasilija Ostroškog (u Hercegovini ga zovu još i Tvrdoški) i nastanku ovog manastira, čudima koja se u njemu događaju i ljudima koji su neraskidivo vezani za ovaj manastir.
Slobodno vreme, a nakon toga kratka vožnja do manastira Ždrebaonik, koji je poznat po predanjima vezanim za Nemanjiće, ali i po tome što se ovde možda nalaze mošti Svetog Save, a zasigurno mošti drugog srpskog arhiepiskoga Arsenija Sremca. Nakon priče o ljudima i događajima i zajedničkim putovanjem kroz vekove i predanja, polazak za Niš. Noćna vožnja preko Novog Pazara sa usputnim stajanjima radi pauze i graničnih formalnosti…

Peti dan Niš
Dolazak u Niš u ranim jutarnjim satima. Kraj Programa.

 

CENA, Budva, Crna Gora,

Vaskrs, putovanja 2024.

PROMO CENA paket aranžmana –  rsd po osobi

 

* promo cena važi do popune kapaciteta

U CENU JE URAČUNATO:
– Prevoz autobusom ili minibusom visoke turističke klase na navedenoj relaciji;
– Usluga na bazi 2 noćenja sa doručkom u objektu vila “Zec”;
– Razgledanja po programu;
– Troškovi organizacije i vođstvo puta.

U CENU NIJE URAČUNATO:
– Ostali troškovi koji nisu predviđeni programom;
– Obavezna doplata za izletničku taksu na Ostrogu i Ždrebaoniku na licu mesta – po 1€ po osobi;
– Fakultativni izlet do Kotora i Perasta – 25€ po osobi;
– Ulaznice za muzeje na Cetinju – od 3€ do 5€ po objektu;
– Putno zdravstveno osiguranje

DOPLATE ZA POLAZAK IZ DRUGIH GRAGOVA:
– Doplata za polazak iz Beograda (auto put Beograd – Niš) – 3.000 rsd (minimum 10 putnika);
– Doplata za polazak iz Zaječara i Bora – 2.500 rsd (minimum 4 putnika);
– Doplata za polazak iz Leskovca – 2.000 rsd (minimum 3 putnika).

NAČIN PLAĆANJA:
– Mogućnost plaćanja na rate.

OSIGURANJE:
– Turistička agencija Maestro Travel preporučuje polisu TRIGLAV zdravstvenog osiguranja za sva putovanja u inostranstvu iz ove ponude kao i paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza aranžmana, osiguranje prtljaga, osiguranje od posledica nesrećnog slučaja i slično).

Galerija, Budva, Crna Gora, Vaskrs, putovanja 2024.

 

Program putovanja, Budva, Crna Gora, Vaskrs, putovanja 2024.Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)