Cena: Program je u pripremi

DOČEKAJTE NOVU 2023. GODINU U SOFIJI
HOTEL “RAMADA & VICTORIA SPA” ****
Najbolji provod na Balkanu!

31.12.2023. – 02.01.2024. god

P R O G R A M   J E   U   P R I P R E M I !!!

 

1 dan – 31.12.2023. godine
Polazak iz Beograda u 03:00h. Organizovani jutarnji transferi iz Knjaževca, Bora, Zaječara, Leskovca i Prokuplja. Polazak iz Niša u 06:00h. Vožnja auto – putem Beograd – Niš do graničnog prelaza Gradina sa usputnim pauzama radi odmora. Nakon graničnih formalnosti nastavak puta do Sofije. U prepodnevnim satima dolazak u Sofiju. Smeštaj u hotel „Ramada“ **** u centru Sofije. Pešačka tura u pratnji vodiča. Obilazak kulturno istorijskih znamenitosti i zanimljivosti ovog grada. Pripreme za doček Nove godine. Individualni doček u sopstvenoj organizaciji ili organizovano u samom hotelu Buffet Galla Diner and DJ Party . Noćenje.

2 dan – 01.01.2024. godine
Doručak. Fakultativno odlazak do Plovdiva, drugog po veličini grada u Bugarskoj, koji predstavlja jedinstven spoj arhitektonskih elemenata i svojevrstan muzej pod otvorenim nebom. Pripreme za reprizu dočeka Nove godine. Mogućnost dočeka fakultativno u klubovima/restoranima u Sofiji (u organizaciji agencije ili po sopstvenom izboru). Noćenje.

3 dan – 02.01.2024. godine
Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni obilazak Rilskog manastira,  arhitektonskog dragulja koji je od 1983. godine na UNESCO listi svetske baštine i najpoznatiji je pravoslavni manastir u Bugarskoj. Putnici koji ne idu u obilazak manastira mogu provesti vreme u šoping mall centru “Paradise Center” koji predstavlja svojevrstan prikaz sinergije čoveka i prirode sa veoma zanimljivim i jedinstvenim konceptom arhitekture i organizacije. Jedno od najatraktivnijih i najposećenijih mesta za kupovinu i zabavu u Bugarskoj. Nakon obilaska Rilskog manastira, prikupljanje putnika iz šoping mall-a i u  popodnevnim satima polazak za Srbiju. Vožnja do graničnog prelaza, nakon graničnih formalnosti nastavak puta ka Nišu, Beogradu i Novom Sadu sa organizovanim transferima do Prokuplja, Leskovca, Kragujevca, Zaječara i Bora. Kraj programa.

P R O G R A M   J E   U   P R I P R E M I !!!

Doplate za polsake iz drugih gradova:
– Novi Sad – 6.000 rsd po osobi.
– Beograd (i sva mesta duž autoputa do Niša) – 3.000 rsd po osobi.
– Knjaževac, Bor, Zaječar – 3.000 rsd po osobi
– Leskovac, Prokuplje – 2.000 rsd po osobi

Doplate za sobe:
– Superior soba – 2.400 rsd po osobi
– De Luxe soba – 4.800 rsd po osobi

Informacije o hotelu:
Hotel Ramada je hotel sa 4 zvezdice koji se nalazi na 200 m od Lavljeg mosta u Sofiji, i na samo 5 minuta šetnje od centra grada gde se nalaze brojne kulturne i istorijske znamenitosti Sofije, kafići, restorani i prodavnice.
Hotel “Ramada” predlaže gostima tri vrste soba i to:
1. Standard – tip soba koji u svom sadržaju ima Sat – TV, centralnu klimu, TWC, fen, WiFi bez doplate, telefon. Ovo je najskromniji vid soba koje hotel ima u ponudi.
2. Superior – tip soba koji u svom sadržaju ima Sat – TV, centralnu klimu, TWC, fen, WiFi bez doplate, telefon, minibar. Superior sobe su modernije opremljene od Standardnih.
3. Bussines de luxe – tip soba koji u svom sadržaju ima TV-LCD, centralnu klimu, TWC, fen, WiFi bez doplate, telefon, minibar, sef. Ovo su potpuno nove sobe, u celosti renovirane, moderno i luksuzno opremljene.
* Svi tipovi soba u svom sadržaju imaju peškire i sredstva za ličnu higijenu.

Aranžman obuhvata:
– Prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenoj relaciji
– Smeštaj u hotelu „Ramada“ **** u Sofiji u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama na bazi dva noćenja sa doručkom
*obavezan izbor tipa sobe prilikom rezervacije
– Vođstvo puta
– Organizaciju putovanja

Aranžman ne obuhvata:
– Svečanu večeru u hotelu Buffet Gala dinner and DJ Party – 95€ po osobi;
– Plovdiv – 25€ po osobi;
– Obilazak Rilskog manastira 01.01.2023. – 20€ po osobi.

Popusti za decu:
– Deca od 0,00 do 5,99 godina plaćaju cenu aranžmana umanjenu za 3.600 rsd;
– Deca od 6,00 do 11,99 godina plaćaju cenu aranžmana umanjenu za 2.400 rsd;
– Deca nemaju popust na cenu dočeka Nove godine;
– Doplata za 1/1 sobu 4.200 rsd po noći.
– Dodatna noć u sobi u zavisnosti od vrste: standard 4.600rsd; superior 5.200 rsd; de luxe 5.800 rsd

 

Galerija, Sofija, Doček Nove 2024. godine

 

Program putovnaja, Sofija, Doček Nove 2024. godine

 

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja, Sofija, Doček Nove 2024. godine

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)