Ljubljana Slovenija
Destinacija: Ljubljana, Slovenija, jesen 2024.
Cena: Program je u pripremi!!!

Ljubljana, Slovenija, Dan primirja, putovanja 2024.

P R O G R A M   J E   U   P R I P R E M I !!!

 

Opšte informacije o programu

 1. PRVI DAN: NIŠ-BEOGRAD-LJUBLJANA
  Sastanak grupe u 00:30h u Nišu na parking kod TC “Roda”. Polazak u 01:00h. Vožnja preko Beograda i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Ljubljanu u jutarnjim časovima. Sledi obilazak grada sa vodičem: Prešernov trg, Riblji trg, Tromostovje, Univerzitet, Robova fontana, Zmajev most. Fakultativna poseta Ljubljanskom gradu. Smeštaj u hotel posle 14h. Slobodno popodne. Noćenje.
 2. DRUGI DAN: LJUBLJANA-BLED-BOHINJ-LJUBLJANA
  Doručak. Slobodno vreme u Ljubljani ili fakultativni odlazak na Bled i Bohinj. Jezero Bled je biser slovenačkih Alpa, okružen planinskim vrhovima, a na sredini jezera nalazi se ostrvce na kojem je crkva Svete Marije. Dolaskom na Bled predviđeno slobodno vreme za individualne aktivnosti, a naši predlozi su: šetnja uz jezero, poseta bledskoj tvrđavi sa koje se pruža čaroban pogled na jezero i okolinu, pauza za kafu i čuvene bledske krempite. Nastavak vožnje ka Nacionalnom Parku Triglav i poseta Bohinjskom jezeru koje je najveće prirodno jezero Slovenije. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Ljubljanu. Noćenje.
 3. TREĆI DAN:  LJUBLJANA-POSTOJNSKA JAMA-SRBIJA
  Doručak. Napuštanje hotela. Slobodan dan ili fakultativni izlet do Postojnske jame. Samo u Postojnskoj jami iz neposredne blizine možete razgledati najdragoceniji brilijant u obliku stalagnita i upoznati čovečije ribice. Ovo poznato turističko mesto nalazi se na oko 1h vožnje od Ljubljane, a oduševiće vas prekrasnim izgledom, zanimljivom istorijom i mnoštvom zanimljivih činjenica uz koje ćete naučiti nešto više o raznim fenomenima s kojima se možete susresti unutar same jame. Možda i najlepša turistička pećina u Evropi skriva mnoge tajne i zanimljivosti koje će vas sigurno zaintrigirati, a ujedno skriva i celi novi svet različitih životinjskih vrsta. Pre Postojnske jame, obilazimo i predjamaski dvorac. Dvorac se nalazi na litici od 123m i predstavlja srednjevekovno neosvojivo čudo. Ovde je nekad boravio vitez Erazmo Predjamski. Nakon obilaska povratak u Ljubljanu. U popodnevnim časovima polazak ka Srbiji.
 4. ČETVRTI DAN:  BEOGRAD-NIŠ
  Dolazak u Beograd i Niš u ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

Ljubljana, Slovenija, Dan primirja, putovanja 2024.

*PROMO CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI: – RSD

 

*PROMO CENA VAŽI DO POPUNE KAPACITETA

U CENU JE URAČUNATO:
– Prevoz autobusom ili minibusom sa (20 mesta) visoke turističke klase na navedenoj relaciji.
– Smeštaj u hotelu “Medno”  u Ljubljani na bazi 2 noćenja sa doručkom, u 1/2 i 1/2 + 1 sobama.
– Obilazak Ljubljane
– Troškovi organizacije i vođstvo puta.

U CENU NIJE URAČUNATO:
– Međunarodno zdravstveno osiguranje koje nije obavezno, ali ga organizator preporučuje, u ovom slučaju “GENERALI”.
– Poseta Ljubljanskom gradu – 15€ po osobi
– Poseta jezeru Bled i Bohinj –20€ po osobi
– Postojnska jama i Predjamski dvorac – 40€ odrasli, deca do 15 godina 30€. Obavezna prijava u agenciji, zbog rezervacije karata.
– Boravišna taksa u iznosu od 3,13 € po osobi po noćenju. Plaća se na recepciji.
– Doplata za 1/1 sobu – 3.000 rsd
– Ostali troškovi koji nisu predviđeni programom.

Način plaćanja:

 

ZA OVO PUTOVANjE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA MAESTRO – YUTA STANDARD

 

Galerija, Ljubljana, Slovenija, Dan primirja, putovanja 2024.

 

Program putovanja, Ljubljana, Slovenija, Dan primirja, putovanja 2024.Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)