Čanj je malo turističko mesto smešteno između Bara i Budve; tačnije Petrovca, sa predivnom šljunkovitom plažom dužine 1200 m.
Zbog lepote šljunka kojom je prekrivena, plaža je dobila ime Biserna Obala.
Izolovano od glavnih saobraćajnica nudi uslove za prijatan i bezbedan odmor.

U Čanju se nalazi i plaža koju smatraju najlepšom na Jadranu – Kraljičina plaža.

Ima nekoliko sportskih terena, restorana, barova i kafića. U ovom mestu se nalazi i pošta. Ako želite da posetite neka od okolnih mesta možete otići lokalnim autobuskim prevozom za koji je samo potrebno da se popnete malo iznad grada, tačnije da izađete na glavni put.

Toplota mora je: JUL – AVGUST 24 stepeni, SEPTEMBAR – NOVEMBAR od 18 do 19 stepeni celzijusa, tako da se mozete kupati i u poznu jesen!
Stara izvorišta vode u Čanju su: Lipica, Pod Skalom, Oko, Poplatnica i Glavoc. Izvorišta vode su se koristila (neka su i danas u upotrebi) za kućnu upotrbu, pojenje stoke i napajanje useva manjih površina.

Lokacija letovališta Čanj – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)