Toskana Italija
Destinacija: Toskana, Italija, 2024.
Cena: Već od 24.500 rsd

Toskana, putovanja 2024.

(Bolonja-Montekatini-San Giminano-Siena-Firenca-Piza-Luka)

6 dana autobusom / 3 noćenja sa doručkom

Toskana – jedna od 20 regija Italije koja se nalazi u njenom središnjem delu. Glavni grad je Firenca, a ostali značajni gradovi su Piza, Livorno, Prato, Sijena, Luka, Montekatini Terme, San Gimignano. Toskana ima bogato kulturno-istorijsko nasleđe, koje se može videti po brojnim muzejima, galerijama, Crkvama i trgovima. Nadaleko je poznata po vinskim regionima i u njoj se proizvode najpoznatija vina Italije – Chianti Classico, Brunelo di Montalcino, Nobile di Montepulciano, Vernaccia. Svi ovi faktori  doprineli su da Toskana bude jedna od turistički najposećenijih regija u svetu.

Opšte informacije o programu

1 dan: NIŠ – BEOGRAD – BOLONjA
Polazak grupe iz Niša oko 18:00h (transferi po navedenim gradovima). Prijem putnika uz autoput Niš-Beograd. Noćna vožnja kroz Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju sa usputnim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti.

2 dan: BOLONjA – MONTEKATINI TERME
U jutarnjim satima dolazak u Bolonju – jedan od najzanimljivijih gradova. Bolonja je jedini na svetu čiji je centar istorijski grad, grad kolonada, veličanstvenih palata, duge akademske tradicije. Panoramski obilazak: Trg Maggiore, fontana Nettuno, bazilika San Petronio, tornjevi Asineli i Garizenda… Slobodno vreme za individualne aktivnosti, oko 13 časova predviđen polazak za Montecatini Terme. Dolazak u Montecatini Terme i smeštaj u hotel *** posle 15 časova. Slobodan dan za šetnju i individualne aktivnosti. Noćenje.

3 dan: MONTEKATINI TERME – FIRENCA – MONTEKATINI TERME
Doručak. Fakultativno celodnevni izlet za Firencu. Razgledanje grada-pešačka tura: Palazzo Medici, Santa Maria del Fiore, Duomo e Battisterio, Basilica della Santissima Annunziata, Basilica Santa Croce, Casa di Dante, Biblioteca Nazionale, Ponte Vecchio….. Slobodno vreme za individualne aktivnosti u gradu umetnosti. Povratak u Montekatini terme u večernjim časovima. Noćenje.

4 dan: MONTEKATINI TERME – SIENA – SAN ĐIMINJANO – MONTEKATINI TERME
Doručak. Fakultativno celodnevni obilazak Toskane – Siena, rodno mesto Svete Katarine – San Domenico, Casa di Santa Caterina, Piazza del Campo Duomo e Battisterio… Uživanje i predah na prelepom gradskom trgu Sijene na kome se tradicionalno održavaju konjičke trke. Nestvarni San Gimignano – poznat po brojnim srednjevekovnim tornjevima. Šetnja starim jezgrom i vijugavim uličicama ovog prelepog gradića smeštenog u pokrajini Chianti – poznatoj po istoimenom vinu. Povratak u Montecatini Terme u večernjim satima. Noćenje.

5 dan: MONTEKATINI TERME – PIZA – LUKA – MONTEKATINI TERME – BEOGRAD – NIŠ
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska za Srbiju oko 16 časova, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet Piza i Luka. Piza – jedna od glavnih luka renesansnog doba i glavna suparnica Đenovi za prevlast nad Ligurijskim morem: Duomo, Torre Pendente, Piazza dei Miracoli. Nastavak vožnje ka Luki – jednom od najlepših gradova Toskane: Piazza dell Anfiteatro, Piazza Napoleone, Duomo di San Martino, rodna kuća Đakomo Pučinija… Slobodno vreme. Povratak u Montecatini Terme po ostatak grupe i polazak za Srbiju oko 16 časova. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

6 dan: BEOGRAD – NIŠ
Očekivani dolazak u Niš na mesto polaska je u ranim jutarnjim satima. (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima).  Kraj Programa.

CENA, Toskana, Italija, putovanja 2024.

Termin 03.04-08.04. 17.04-22.04. 24.04-29.04. 01.05-06.05.
Usluga 3BB 3BB 3BB 3BB
Velika Plana – Beograd 24.500 24.500 24.500 27.600
Pojate – Markovac 25.500 25.500 25.500 28.600
Niš 26.500 26.500 26.500 29.600

Cene po osobi za 3 noćenja sa doručkom i autobuskim prevozom u dinarima

Aranžman obuhvata:
– Prevoz autobusom turističke klase na relaciji prema programu
– Smeštaj u hotel *** u Montecatini Termama na bazi 3 noćenja sa doručkom
– Obilasci prema programu
– Usluge vodiča pratioca za vreme trajanja aranžmana
– Organizaciju putovanja

Aranžman ne obuhvata:
– Međunarodno putno osiguranje
– Fakultativne izlete
– Obaveznu gradsku taksu koja se plaća na licu mesta za hotele 3* – 1€ dnevno po osobi

Cene fakultativnih izleta:
– Izlet Firenca30€ odrasli / 25 € deca do 11.99 god,
– Izlet za Sienu i San Gimignano30 € odrasli / 25 € deca do 11.99 god,
– Izlet za Pisu i Luku25 € odrasli / 20 € deca do 11.99 god.

*Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera), i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate, kao i pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom.
Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner.

Doplate i umanjenja za polaske iz drugih gradova:
– Doplata za polazak iz Novog Sada – 3.000rsd (minimum 4 putnika)
– Doplata za polazak iz Zaječara i Bora – 3.000 rsd (minimum 4 putnika)
– Doplata za polazak iz Pirota i Leskovca – 3.000 rsd (minimum 3 putnika)

Popusti i doplate:
– Dete do 11,99 godina u pratnji dve punoplative osobe ostvaruju popust od 10 % na cenu aranžmana.
– Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.
– Rezervacija jednokrevetnih soba je isključivo NA UPIT

Način plaćanja:
– Mogućnost plaćanja na 3 mesečne rate. Minimalna uplata prilikom rezervacije 40%, ostatak u naredna 2 meseca po 30%..

Minimum prijavljenih putnika za realizaciju aranžmana je 50 osoba, u suprotnom poslednji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 3 dana pre datuma polaska.
VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA MAESTRO TRAVEL – Licenca OTP A 94/2022 od 21.11.2022.

Galerija, Toskana, Italija 2024.

Program putovanja, Toskana, Italija 2024.

 

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja, Toskana, Italija 2024.

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)