Algara Beach Club Hotel Kranevo

Algara Beach Club

Hotel Algara Beach Club, Kranevo, Bugarska letovanje 2024. Algara Beach Club Hotel se prostire na površini od 85 000 m2 u Kranevu. Poseduje ima...

Hotel Algara Beach Club, Kranevo, Bugarska

Opšte informacije o letovalištu Kranevo – Bugarska letovanje 2024.

KRANEVO – Kranevo je malo mesto koje se nalazi severno od Varne. Severnije od Kraneva se nalazi Albena, a plaže ova dva mesta se spajaju. Još u vreme Rimske imperije, Kranevo je postojalo kao utvrđenje pod imenom “Ekrene” i kao luka “Kraneia”. Na južnom delu platoa iznad Kraneva, u srednjem veku pronađeni su tragovi Rimskih utvrđenja. Mesto se sastoji iz dela sa hotelskim kompleksima i dela sa apartmanima. Hoteli imaju bogate sadržaje, a u samom Kranevu se nalazi vekili broj restorana, kafeterija, butika, zabavnih parkova, kao i mala pijaca za voće i povrće.

 

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:

Lokacija letovališta – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)