Bratislava Slovačka
Destinacija: Bratislava, Slovačka, 2024
Cena: Program je u pripremi!!!

BRATISLAVA 2024.

AVIONOM IZ NIŠA 

P R O G R A M   J E   U   P R I P R E M I !!!

Opšte informacije o programu

  1. dan Niš-BRATISLAVA

– Sastanak grupe u 14:00h na aerodromu “Konstantin Veliki” u Nišu. Direktan let za Bratislavu kompanijom “Ryanair” u 16:20h. SLetanje u Bratislavu u 17:35h. Transfer do hotela i smeštaj. Slobodno veče u Bratislavi. Noćenje.

  1. dan BRATISLAVA

Doručak. Nakon doručka krećemo u  obilazak grada: Katedrala Sv. Martina, Hvezdoslavove najmesti, Narodno pozorište iz 1886. godine, Glavni gradski trg, Rolandova fontana, Gradska većnica, gradski zamak. Zamak je potpuno uništen u požaru 1811. godine i rekonstruisan 1960. godine. Slobodno vreme za šetnju romantičnim ulicama starog dela grada na obali Dunava. Individalni povratak u hotel.  Noćenje.

  1. dan BRATISLAVA-BEČ-BRATISLAVA

– Doručak.  Slobodno vreme u Bratislavi ili FAKULTATIVNI odlazak za Beč.  Beč je glavni grad Austrije i jedan od najposećenijih gradova Evrope, svoj šarm i bogatu istoriju duguje svojoj fantastičnoj lokaciji na obalama Dunava. Vekovima je bio kapija između Istoka i Zapada, a danas je jedno od vodećih ekonomskih i kulturnih sedišta Evrope. Beč svojim istorijskim znamenitostima, kao i mnogim dešavanjima, privlači horde turista iz čitavog sveta. Ovaj grad svojom kosmopolitskom atmosferom i specifičnim šarmom očarava posetioce. U Beču sledi obilazak zgrade državne Opere, zgrade Parlamenta, Trga Marije Terezije, zgrade Burgteatra, zgrade dvorca Hofburg, Belvedere, zatim šetnja centrom grada do glavne ulice Kertner strasse i katedrale Stephansdom. Slobodno vreme u gradu do 18h. Povratak u Bratislavu. Noćenje.

  1. dan BRATISLAVA-NIŠ

– Rani doručak ili lunch paket. Napuštanje hotela I u 05:30h transfer na aerodrom.  Prijava na let i u 08:20h let za Niš kompanijom “Ryanair”. Dolazak u Niš u 09:40h. Transfer do ostaslih gradova u Srbiji. Kraj programa.

 

*PROMO CENA PO OSOBI: RSD

+ CENA AVIO KARTE U TRENUTKU REZERVACIJE, OKVIRNA CENA AVIO KARTE JE  rsd
*PROMO CENA VAŽI DO POPUNE KAPACITETA

DOPLATE I POPUSTI:
– Doplata za 1/1 sobu  RSD

U CENU JE URAČUNATO:
– Smeštaj u hotelu “Bratislava” 4* u Bratislavi, na bazi 3 noćenja sa doručkom u  1/2 ili 1/2+1sobama.
– Razgledanje Bratislave.
– Troškovi organizacije i vođstvo puta.
– Povratni transfer od aerodroma do hotela u Bratislavi.

U CENU NIJE URAČUNATO:
– Avio prevoz na relaciji NIŠ-BRATISLAVA-NIŠ kompanijom “RYANAIR”. Uz osnovnu kartu ide 1 komad ručnog prtljaga sledećih dimenzija: 35X20X20 cm
– Moguće su doplate I za veći prtljag: *kabinski prtljag (do 10kg) – dimenzija 55X40X20 cm – 1.800 rsd po osobi.
– Boravišna taksa (plaća se na recepciji) – 3 X 1.7€ = 5,1€ po osobi
– Doplata za 1/1 sobu: – 3.000 rsd
– Međunarodno zdravstveno osiguranje, u ovom slučaju “GENERALI”.- 571 rsd po osobi
– Fakultativni obilazak Beča – 40€
– Ostali troškovi koji nisu predviđeni programom.

NAČIN PLAĆANJA:
– 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre puta.

OPIS HOTELA:
Hotel “Bratislava” je hotel sa 4* i nalazi se na oko 4km od centra grada. Hotel nudi savremene sobe sa sopstvenim kupatilom, TV, WiFi mrežu, A/C. Doručak u hotelu se služi na bazi švedskog stola. Korišćenje Wellness i Spa sadržaja u hotelu je moguće uz doplatu na licu mesta.

ZA OVO PUTOVANjE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA MAESTRO – YUTA STANDARD

 

 

Galerija, Bratislava, 2024.

 

Program putovanja, Bratislava, 2024.Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)