Bansko Bugarska
Cena: Program je u pripremi!

Bansko, Sretenje, putovanja 2024.
14.02 – 18.02.2025 – 5 dana / 3 polupansiona
Autobusom
Polasci iz svih većih gradova Srbije

PROGRAM JE U PRIPREMI

Informacije o Banskom:
BANSKO – Bansko se nalazi u kotlini Razlog, u podnožju planine Pirin, na 927m nadmorske visine i na oko 160km od Sofije. Ovaj planinski raj danas predstavlja jedan od tri najpopularnija zimska resorta u Bugarskoj, pored Boroveca i Pamporova.

Postoje brojne legende o tome kako je Bansko nastalo, od toga da je osnovano od strane italijanskog slikara Ciociolina, preko cara Samuila do Slovenskog plemena Peruni. Oni su obožavali boga Peruna, a brojni etnografski tekstovi, legende, mitovi i priče idu u prilog baš ovoj verziji osnivanja Banskog.
Svakako je poznato da su prva naselja na ovim prostorima osnovana i potiču još iz doba Starog Rima.

U toku svog razvoja ovaj gradić je prošao različite faze kako bi dostigao nivo i renome koji danas ima.
Osnova sadašnjeg napretka je svakako turizam, pre svega zimski obzirom na blizinu planine Pirin, a samim tim i brojnih profesionalnih ski staza vrhunskog kvaliteta, nekoliko jezera i stare borove šume koja je zaštitini znak Banskog. Pored Banskog se nalazi banja sa 27 termomineralnih izvora.

Danas Bansko ima 75 km ski staza koje se spuštaju sa visine od 2550 m, ski lift koji može prevesti oko 24500 ljudi po satu, brojne hotele, apartmane i vile koji pružaju smeštaj i uslugu vrhunskog kvaliteta po veoma pristupačnim cenama i svake godine je vidljiv napredak i ulaganje kako u infrastrukturi, tako i u smislu celokupne vanpansionske ponude.

PROGRAM PUTOVANJA:

1 dan – 14.02.2025. godine
Polazak iz Beograda oko 23:00h ili 02:00, iz Niša oko 02:00h ili 05:00h. Vožnja auto – putem Beograd – Niš do graničnog prelaza Gradina sa usputnim pauzama radi odmora. Nakon graničnih formalnosti nastavak puta do Banskog.

2 – 4 dan – 15.02./17.02.2025. godine
U Banskom smeštaj u hotelu sa 4*  posle 14h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

5 dan – 18.02.2025. godine
Doručak. Napuštanje hotela. Polazak za Srbiju. Vožnja do graničnog prelaza, nakon graničnih formalnosti nastavak puta ka Nišu, Beogradu sa organizovanim transferima do Prokuplja, Leskovca, Kragujevca, Zaječara i Bora. Kraj programa.

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Prevoz na relaciji navedenoj u programu;
– Smeštaj u hotelu sa 4* na bazi 3 polupanisona (večera i doručak);
– Boravišnu taksu;
– Organizaciju putovanja;
– Vođstvo puta.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Putno osiguranje;
– Ski pass (opciono);
– Fakultativne aktivnosti.

POPUSTI I DOPLATE ZA DECU I ODRASLE:
– Deca do 3.99 godina besplatno – doplata samo za prevoz 4.000 rsd;
– Deca od 4 do 11.99 godina na pomoćnom ležaju plaća 80% na ukupnu cenu aranžmana (odnosi se i na prvo i na drugo dete uz dve punoplative osobe)
– Odrasla osoba na na redovnom ležaju plaća punu cenu paketa;
– Umanjenje za sopstveni prevoz 10% od cene paketa.

DOPLATE ZA POLASKE IZ DRUGIH GRADOVA:
– Bor i Zaječar – 3.000 rsd

NAČIN PLAĆANJA:
– Gotovinsko plaćanje – 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre polaska;
– Odloženo plaćanje – čekovima građana, na 2 jednake mesečne rate, najkasnije do 01.04.2025., uz akontaciju od 40% u gotovini.

ZA OVO PUTOVANjE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA MAESTRO TRAVEL

Galerija, Bansko, Sretenje, putovanja 2025.

Program putovanja, Bansko, Bugarska, putovanja 2025.

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja Bansko, Sretenje, putovanja 2025.

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)